Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

OnePlus 10 Pro video lekt uit: dit gaan we toch niet menen, he?

OnePlus lijkt het camera-eiland een succes te vinden en neemt er voorlopig nog geen afscheid van. Althans, dat is de conclusie die we kunnen trekken wanneer deze nieuwe uitgelekte renders van de OnePlus 10 Pro echt blijken te zijn.

Op het internet duikt er een concept video van de nieuwe smartphone op. Deze is afkomstig van OnLeaks en ZoutonUS. De video is gebaseerd op uitgelekte renders die we vorige week al zagen. En het stelt ons, op z’n zachts gezegd, niet heel erg gerust.

OnePlus 10 Pro laat je schrikken

Op het eerste oog ziet de OnePlus 10 Pro er bekend uit. We zien een gebogen beeldscherm aan de voorkant, een hole-punch notch en de welbekende slider aan de zijkant van het toestel. Maar wanneer je de smartphone omdraait is het wel even slikken. Na bedrijven als Xiaomi, Huawei en Samsung lijkt ook OnePlus geen genoegen meer te nemen met camerasysteem dat voorzien is van een minimalistisch uiterlijk. In tegendeel zelfs.

Op de achterkan van de OnePlus 10 Pro zien we een camerablok zitten waar ik persoonlijk een beetje van schrik. De smartphones van het merk kregen tot op heden altijd een vrij strak uiterlijk. Het camerasysteem was het laatste jaar zeker niet meer minimalistisch te noemen, maar zo nadrukkelijk aanwezig als dit ontwerp was het nog niet. Zoals je ziet worden de lenzen van de camera’s omringt door een rechthoekige plaat waardoor het strakke ontwerp van OnePlus een beetje verloren gaat.

Een beetje jammer? Ja, een beetje jammer!

Wat kunnen we verwachten?

Er komt dit jaar geen T-variant van het huidige topmodel, dus wordt er alvast uitgekeken naar de OnePlus 10 Pro. Het vlaggenschip zal waarschijnlijk in de eerste helft van 2022 het daglicht zien. Al kan de planning door het ontbreken van zo’n T-smartphone natuurlijk wel iets anders zijn dan normaal.

OnePlus 10 Pro lekt uit: eerste renders tonen opvallend ontwerp

De smartphone beschikt waarschijnlijk over een hoop prettige functionaliteiten, waaronder een laadvermogen van 125W. Meer weten? Check dan zeker even het bovenstaande artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!