OnePlus kondigt lancering 10T aan via cryptische foto

Smartphones Jeroen Kraak 20 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

OnePlus komt binnenkort met de 10T. Het bedrijf kondigt het toestel aan in een bijzondere Twitter-post en komt al met een teaser.

OnePlus heeft de nieuwe 10T nu officieel aangekondigd. De telefoonmaker begon met een cryptische tweet. Daarin waren 10 kopjes thee te zien. Als onderschrift schreef het : “You’re 1invited t0 the parTy.” Het verwees dus op meerdere manieren naar de 10T.

De OnePlus 10T komt eraan

Na de cryptische tweet deed OnePlus wat meer informatie uit de doeken. Zo weten we al een klein beetje wat we kunnen verwachten. Het bedrijf gaat het toestel officieel op 3 augustus presenteren in New York. Met de aankondiging geeft het bedrijf ook al een eerste indruk van het toestel. Zo zien we de zwarte achterkant, maar blijven de camera’s nog heel goed verborgen.

Naast de foto en de aankondiging geeft het ook wat eerste details prijs van het toestel. Zo zit er onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 processor. Deze chip herken je waarschijnlijk van de OnePlus 10 Pro. Daarnaast vind je de chip onder andere ook terug bij de Samsung galaxy S22-series,  de Realme GT2Pro en de Motorola Edge Plus. Daarnaast zal het toestel draaien op Oxygen OS 13. Het bekende sausje dat OnePlus over het Android-besturingssysteem doet.

OnePlus 10T launch
Het eerste beeld van het nieuwe toestel. (Afbeelding: OnePlus)

Vooral veel geruchten

Voor de rest houdt OnePlus de kaken stijf op elkaar. Wel zijn er wat geruchten die de ronde doen. Zo zou het een OLED-scherm hebben met een verversingssnelheid van 120Hz. Als die geruchten kloppen zou je ook mega snel kunnen opladen met een snelheid van 150W. Aan de achterkant zijn er camera’s met 50, 8 en 2 megapixel zijn.

Of die geruchten echt kloppen zien we op 3 augustus, want dan wordt het toestel onthuld. We zijn dan ook benieuwd of de verwachtingen echt worden waargemaakt door het merk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen