De mooiste OnePlus 9 Pro is wit (en je hebt er helemaal niets aan)

Smartphones Wesley Akkerman 5 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

OnePlus heeft een foto gedeeld van een witte variant van de OnePlus 9 Pro. Het toestel oogt prachtige, maar waarschijnlijk kun je hem nooit kopen. Desondanks is het toch cool om te zien dat het bedrijf denkt (of dacht) aan opvallende kleurenopties. Smartphones lijken nogal op elkaar de laatste jaren, dus elke vorm van onderscheid is welkom.

De foto is gedeeld door een hooggeplaatste medewerker op Weibo, de Chinese variant van Twitter. Helaas heeft die persoon geen onderschrift of context gegeven bij de foto. Het lijkt erop dat het toestel een mat witte afwerking heeft, die doet denken aan de Silk White-versie van de OnePlus 6, die niet snel vies wordt.

OnePlus 9 Pro in het wit

Momenteel is er bar weinig bekend over de witte versie van de OnePlus 9 Pro. Het is niet duidelijk of het toestel in deze vorm in de verkoop gaat. Maar het lijkt er vooralsnog niet op, anders had het bedrijf daar wel een teaser over naar buiten gebracht. Mogelijk gaat het om een geannuleerde kleurenoptie van de smartphone.

OnePlus 9 Pro in het wit
OnePlus 9 Pro in het wit (Afbeelding: OnePlus)

Bovendien suggereert een Chinese nieuwswebsite dat de Pure White-versie, zoals die genoemd wordt, niet in massaproductie gaat. Mocht dit toestel dan toch gelanceerd worden, dan kan het gaan om een extreem gelimiteerde opgave. Een die kan worden weggegeven tijdens een speciale winactie, of iets dergelijks.

Kleurenopties kunnen helpen

Aangezien het alweer bijna vijf maanden geleden is dat de OnePlus 9 Pro uitgebracht werd, kan een nieuwe kleurenoptie helpen het toestel onder de aandacht te brengen. De buzz omtrent de smartphone is afgenomen. Dat komt doordat er veel smartphones uitgebracht worden en mensen snel naar wat anders kijken.

OnePlus Nord 2: hét bewijs dat vlaggenschepen steeds minder nodig zijn

Ondertussen is er ook nog het gerucht dat we dit jaar geen OnePlus 9T-serie hoeven te verwachten. Mocht dat gerucht kloppen, dan is de huidige OnePlus 9-lijn dus de enige high-end lijn die we dit jaar kunnen verwachten. Om de sales een boost te geven, kan het helemaal handig zijn met een opmerkelijke versie te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Weibo

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen