Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

OnePlus 9-serie open en bloot op straat: zo zien de toestellen eruit!

De afgelopen weken schieten de nieuwsberichten over de nieuwe OnePlus 9 als paddenstoelen uit de grond. Niet heel gek, want eerder deze week werd bekend dat de nieuwe smartphoneserie binnenkort onze kant opkomt. Al zullen we qua ontwerp waarschijnlijk weinig verrassingen tegenkomen tijdens die onthulling.

Zoals bij de meeste smartphones van OnePlus het geval is ligt ook het ontwerp van de OnePlus 9 en 9 Pro op straat. Het gaat om de officiele renders die het bedrijf de komende tijd gaat gebruiken voor de pers.

OnePlus 9 (Pro) open en bloot op straat

We hadden dankzij de berichten van de laatste tijd al een heel goed beeld van de OnePlus 9 en 9 Pro, maar WinFuture doet er vandaag nog een schepje bovenop. Eerder deze week verscheen er al een beeld van één van de toestellen in een trailer van OnePlus, maar nu liggen alle render op straat. Het mag duidelijk zijn: deze beelden laten niets meer aan de verbeelding over.

Voor iedere smartphone lancering worden er niet alleen foto’s gemaakt voor verkoop en media, maar worden ook renders renders gemaakt voor webshops en persberichten. Die renders van de nieuwe OnePlus 9 hebben nu dus het daglicht gezien en zijn dus zo accuraat als maar zijn kan. Wat dat betreft zou je kunnen stellen dat de lancering van het ontwerp van de smartphones twee weken eerder onthuld zijn.

Wat weten we nu?

Renders zoals deze zorgen er niet allee voor dat het ontwerp van de smartphones bovenwater komt. We kunnen op het gebied van specificaties en beschikbare modellen natuurlijk ook voldoende opmaken.

Zo zien we bijvoorbeeld dat de OnePlus 9 Pro voorzien is van een 6.7-inch beeldscherm en dat het reguliere model een scherm van 6.5-inch heeft. Waar dat eerste toestel duidelijk gebogen schermranden heeft, kiest OnePlus ervoor om het standaard model te voorzien van platte schermranden.

De OnePlus 9 verschijnt op deze datum, krijgt indrukwekkend camerasysteem

Daarnaast zien we de smartphones ook in verschillende kleuren verschijnen. Zo komen de kleuren paars, blauw, groen, zilver en zwart over een tijdje op de markt. Aan de achterkant van de toestellen zien we overigens ook het camerasysteem van Hasselblad zitten die begin deze weeg het daglicht zag.

Op 23 maart hebben we overigens het volledige antwoord. Dan weten we niet alleen welke kleurenopties naar Nederland komen, maar ook welke specificaties de OnePlus 9 heeft en wat de prijs zal zijn. Kun je niet wachten? Check dan hier ons overzicht met alle geruchten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

WinFuture

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!