WANT21: de OnePlus Buds Z zijn de oortjes die je zoekt (en wij geven ze weg!)

Gadgets Thomas Aalderink 9 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Dat doen we dus ook gewoon in het weekend. Op deze zaterdag hebben we de OnePlus Buds Z voor je klaarliggen

OnePlus Buds? Die hadden we eerder deze week toch ook al weggeven? Daar heb je deels gelijk, maar dat waren de gewone OnePlus Buds. Sinds oktober heeft de populaire smartphonefabrikant een nieuwe versie van hun oortjes op de markt gebracht: de OnePlus Buds Z. Wij vertellen je wat deze nieuwe versie te bieden heeft en hoe jij ze kan winnen.

OnePlus Buds Z: uitstekende earbuds voor een scherpe prijs

Het eerst verschil tussen de Buds en de Buds z valt direct op. Het doosje heeft een andere vorm gekregen. Hij is wat breder en minder hoog. Waarom dat zo is, zie je direct wanneer je de case opent. De earbuds liggen op een andere manier in het doosje. De Buds gaan er verticaal in en de Buds Z horizontaal. Ook zie je dat de vormgeving van de earbuds zelf ander is.

OnePlus Buds Z 2 winnen WANT21
Liggend in hun doosje. (Afbeelding: OnePlus)

De OnePlus Buds Z hebben een zachte tip die je in oren stopt. Hierdoor sluit hij beter af en heb je minder last van omgevingsgeluiden. Zo kun je optimaal genieten van de geavanceerde 10 mm dynamische driver. Deze produceert fantastisch geluid. Of je nu muziek aan hebt staan of naar een podcast luister. Alles wat je afspeelt klinkt uitstekend. Vooral de bas valt daarbij op. De OnePlus Buds Z hebben namelijk Bass Boost voor meer diepte en meer detail.

Uitstekend geluid en batterijduur

Daar kun je nagenoeg eindeloos van genieten, want de batterijduur is zeker indrukwekkend. Dankzij efficiënt energiebeheer kun je met een volle batterij 20 uur lang genieten van muziek, podcasts, series, films en al het andere waar goed geluid belangrijk bij is. Mochten je earbuds toch leeg raken, dan hoef je niet lang te wachten. 10 minuten aan de lader is genoeg om voldoende energie bij te laden voor 3 uur audio plezier.

OnePlus Buds Z 2 winnen WANT21
De OnePlus Buds Z. (Afbeelding: OnePlus)

Verder hebben de OnePlus Buds Z een IP55-classificatie en een hydrofobe nanocoating. Dit wil zeggen dat zweet en regen je luisterplezier niet in de weg zullen staan. Kortom, alles wat je maar kunt wensen van draadloze oortjes. En dat ook nog eens voor een hele scherpe prijs. Je koop ze namelijk voor 59 euro. Meer weten over de OnePlus Buds Z? Check de website van OnePlus.

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je weet wat de OnePlus Buds Z te bieden hebben wil je natuurlijk weten hoe je deze kunt winnen. We hebben het niet te moeilijk gemaakt:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij deze earbuds zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15 uur kans op de OnePlus Buds Z, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen