Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 6 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

WANT21: de OnePlus Buds zijn heerlijke True Wireless oortjes (en je kan ze winnen!)

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Op deze derde dag geven we een setje OnePlus Buds weg!

De OnePlus Buds zijn True Wireless oortjes van OnePlus die voornamelijk bekendstaan om hun lange accuduur. Niet alleen heel interessant voor mensen met een smartphone van het merk, maar eigenlijk voor iedere smartphone-bezitter.

OnePlus Buds: heerlijke True Wireless oortjes

Rond de zomer van dit jaar kwam OnePlus met de OnePlus Buds. De oordopjes van het Chinese merk vielen direct in de smaak bij de consument. Niet heel gek, want ze zijn voorzien van een goede geluidskwaliteit en een uitstekende accuduur. En dat voor de prijs van €89! We hebben ze eerder dit jaar vergelijken met zes andere True Wireless oortjes en de OnePlus Buds kwam als tweede uit de test. Maar wat maakt deze oortjes nu zo goed?

Ten eerste kunnen we stellen dat de OnePlus Buds een fantastische deal zijn. Oordopjes van deze kwaliteit kosten je normaal gesproken meer dan €100, maar de smartphonemaker weet de adviesprijs onder de €90 te houden. Merk je dat in de geluidkwaliteit? Ja, dat merk je zeker. De bastonen zijn uitstekend, maar dat geldt niet altijd voor de midden- en hoge tonen. Het geluid is gewoon goed wanneer je de oortjes gebruikt tijdens het sporten of wanneer je casual een muziekje wilt luisteren wanneer je onderweg bent. Iets dat in combinatie met de accuduur van 30 uur er voor zorgt dat dit heerlijke oortjes zijn voor een lage prijs. De oortjes zelf zorgen voor een accuduur van 7 uur, maar laden in de draadloze oplaadcase vervolgens nog genoeg bij om er nog eens 23 uur extra mee te doen. En is dat hoesje op? Dan laad je hem in 10 minuten genoeg op om er weer 10 uur van te kunnen genieten.

OnePlus Buds
Buds in de handen (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Je haalt het meeste uit de OnePlus Buds wanneer je een smartphone van het merk hebt. Zo kun je de touchbediening aan de zijkant geheel naar eigen wens instellen en maak je ontzettend makkelijk verbinding. Heb je geen smartphone van het merk, dan nog zijn dit uitstekende oordopjes om te gebruiken! Een heerlijke prijs om weg te geven!

Hoe kan jij ze winnen?

Nu je een beetje weet wat de OnePlus Buds te bieden hebben wil je natuurlijk weten hoe je de oordopjes kunt winnen. Het is eigenlijk best simpel:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15uur kans op de OnePlus Buds, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot en met 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!