OnePlus Explorer Backpack review + giveaway!

Gadgets Noah Korevaar 4 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

OnePlus staat bekend om zijn degelijke doch opvallend betaalbare smartphones. Vooral de laatste jaren kan OnePlus zich goed meten met Samsung en Apple, concurrenten die ook alsmaar duurder zijn geworden.

OnePlus Explorer Backpack

Check bijvoorbeeld onze review van de OnePlus 6T, een smartphone waar we zeer positief over waren. De truc van dit merk is dat OnePlus zich vanaf het begin als meer dan een producent van smartphones heeft neergezet. Met exclusieve invite-acties, gedurfde marketingcampagnes en accessoires viel de fabrikant meteen op.

Daar hoort ook een flink stukje lifestyle bij. OnePlus verkoopt al jaren merch als shirts, kleurrijke hoesjes en zelfs rugzakken. Voor een speciale uitvoering van de OnePlus 5 werkte het merk zelfs samen met een wereldberoemde Franse ontwerper. Van de OnePlus 6T is er zelfs een McLaren Edition uitgekomen.

Maar goed, terug naar de merch. OnePlus heeft sinds kort een nieuwe rugzak, de OnePlus Explorer. Vergis je echter niet: dit gaat niet om goedkope bonus-merch, om een extraatje voor de fans. De OnePlus Explorer is een serieus product op zichzelf, ook los van de smartphones.

Hoge kwaliteit

Wij gingen de afgelopen dagen met de rugzak aan de slag. Daarbij viel meteen de hoge kwaliteit op. De buitenkant, binnenkant maar ook de afwerking is allemaal dik in orde. Het design blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar je kunt zeker stellen dat OnePlus een premium uitstraling heeft neergezet.

OnePlus Explorer Backpack
OnePlus Explorer Backpack OnePlus Explorer Backpack

Vooral het slimme sluitingssysteem ervoeren wij als een dikke bonus. Je kunt met een hand de rugzak stevig en veilig openen of juist afsluiten. Ideaal voor in het openbaar vervoer, of op de fiets. Ook zit er een discreet vakje in waar je een smartphone of paspoort kunt opbergen.

En daar blijft het ook bij. OnePlus heeft de Explorer niet volgestopt met extra foefjes of functies, die de helft van de gebruikers niet eens zal gebruiken. Dit is een vrij simpel doch hoogwaardig product, dat gewoon doet wat het moet doen. Een rugzak waarmee je jaren vooruit kunt, die zich prima kan meten met ‘echte’ rugzak-merken.

OnePlus Explorer Backpack

Win vijf invite-codes!

Een dikke aanrader dus, zeker voor de prijs. Er zijn zeker goedkopere rugtassen te vinden, maar je zult lang moeten zoeken om deze kwaliteit voor een lagere prijs te scoren. Wij hebben vijf invite-codes die we kunnen weggeven, waarmee jij dus zelf een Explorer kunt aanschaffen!

Wil je een OnePlus Explorer Backpack invite-code winnen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Dan selecteren wij vijf lezers die een code krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen