Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 12 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

OnePlus’ nieuwe oordopjes zijn het perfecte alternatief voor je AirPods

Als het op oordopjes aankomt zijn de AirPods van Apple zonder twijfel het meest populair. Toch valt er wat te zeggen over het prijskaartje dat ermee gepaard gaat. Gelukkig zal dit bij de nieuwe oordopjes van OnePlus niet het geval zijn.

Via het forum wordt duidelijk dat de OnePlus Nord Buds volgende week gelanceerd worden in Nederland. Officieel zagen de oordopjes vorige maand al het daglicht, maar nu weten we dus ook wanneer we ze kunnen verwachten.

OnePlus Nord Buds: perfect alternatief voor je AirPods?

Op 19 mei 2022 is het zover: OnePlus lanceert de eerste oordopjes uit zijn Nord-lijn. Het gaat om de nieuwe Buds die een mooi alternatief lijken te zijn voor Apple’s AirPods. Hoe het zit met de kwaliteit van de nieuwe dopjes valt op dit moment lastig te zeggen, maar de prijs en specificaties beloven veel goeds.

Voor ongeveer €39,99 (prijs omgerekend vanuit Indiase roepie) bieden de OnePlus Nord Buds de consument een hoop. Actieve ruisonderdrukking hoef je niet te verwachten, maar Dolby Atmos is wel van de partij. Net als de uitstekende accuduur van 38 uur inclusief hoesje en zeven uur zonder. De oordopjes zijn voorzien van 12.4mm drivers en dragen machine learning met zich mee. Een algoritme onderdrukt achtergrondgeluiden, zodat de Nord Buds uitstekend te gebruiken zijn voor telefoongesprekken.

OnePlus Nord Speed Games
Speed Games (Afbeelding: OnePlus)

Ten opzichte van de huidige Buds Z2 lever je als consument in op ruisonderdrukking en het aantal beschikbare microfonen. De Nord Buds zijn voorzien van twee microfoontjes in ieder pootje, waar de Z2 er over drie beschikt.

Twee nieuwe smartphones

Volgende week donderdag presenteert OnePlus, onder de naam Speed Games, de nieuwe oordopjes. Net als twee gloednieuwe smartphones uit zijn Nord-lijn. Het Chinese merk maakt vandaag bekend dat we op deze datum ook kennismaken met de Nord 2T 5G en Nord CE 2 Lite 5G. Op de Instagrampagina van het bedrijf zijn komende week verschillende teasers van de producten te zien.

OnePlus lijkt nu al met Samsung Galaxy A53-killer te komen

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Check dan deze pagina op onze website!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
OnePlus’ nieuwe oordopjes zijn het perfecte alternatief voor je AirPods
Sluiten