Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Twee OnePlus Nord toestellen zijn zojuist nóg goedkoper geworden

Vorig jaar introduceerde OnePlus de nieuwe Nord-serie: een line-up aan smartphones die voorzien zijn van de oude vertrouwde lage prijs waar de toestellen vroeger om bekend stonden. En twee van de drie toestellen uit die serie zijn zojuist nog goedkoper geworden.

Via een persbericht maakt OnePlus de prijsdaling bekend. Het gaat om twee toestellen uit de serie: de N10 en N100.

OnePlus Nord-toestellen nóg goedkoper

Er zijn een aantal webwinkels waar de twee OnePlus Nord toestellen voor een lagere prijs zijn aan te schaffen. Vanaf 8 februari is het mogelijk om de toestellen te scoren met korting op de website van het bedrijf zelf. Maar als je niet kunt wachten, is het ook mogelijk om de smartphones ergens anders aan te schaffen.

De OnePlus N10 is vanaf nu namelijk te koop met €50 korting, waardoor het toestel nu een verkoopprijs van €299 heeft. Mensen die met de N100 aan de haal willen zitten overigens ook gebakken. De smartphone wordt voorzien van flinke korting en kost vanaf nu €149. Twee hele goede deals dus.

Vanaf aanstaande maandag koop je de toestellen voor de nieuwe prijs op de website van OnePlus. Wil je nu al aan de haal gaan met de smartphones kun je ook bij de volgende webwinkels terecht:

  • Belsimpel
  • Coolblue
  • Vodafone
  • Amazon

Voor wie zat te twijfelen om de smartphones aan te schaffen: dit is je kans!

OnePlus Nord N10 5G
De OnePlus Nord N10 5G (Afbeelding: Jeroen Kraak/Want)

Welke moet je hebben?

Met de komst van de Nord-serie is het aanbod van OnePlus in 2020 echt aanzienlijk groter geworden. Waar je voorheen de mogelijkheid had om drie toestellen aan te schaffen in een jaar, en in sommige gevallen vier, heb je op dit moment keuze genoeg. Maar welke moet je hebben?

We hebben het afgelopen jaar aardig wat toestellen voor jullie getest. Benieuwd naar wat we van de OnePlus Nord N10 vonden? Check dan hier de review! 

Benieuwd naar alle verhalen die we rondom OnePlus hebben geschreven? Dan is dit artikel zeker de moeite waard!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!