Het spannende online-onderdeel van deze PS4-topgame is straks voor een prikkie te spelen

Games Jelle van Es 5 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Ghost of Tsushima is één van de beste games die op de PS4 is uitgekomen. En binnenkort komt de game ook naar de PlayStation 5 toe. Wanneer je de game niet hebt en het verhaal je niet zo boeit, dan is het mogelijk om binnenkort de online-modus van de game los aan te schaffen.

Ghost of Tsushima: Legends is een online onderdeel dat destijds als gratis update werd uitgegeven op de PS4. Destijds was het een onderdeel die vooral een coöperatieve ervaring bood. Maar met de heruitgave van de game op de Ps5 komt er ook een competitieve modus.

PS4-topgame Ghost of Tsushima krijgt losse online modus

Oorspronkelijk was Ghost of Tsushima: Legends op de PS4 een game die draaide om een coöperatieve ervaring. Deze komt alsnog in de stand-alone versie van de game. Maar met de heruitgave en dus met de online modus krijg je ook een nieuwe modus genaamd Rivals. Deze speel je in teams van twee. Elke team neemt het op tegen waves aan vijanden. Met elke verslagen vijand verdien je iets genaamd Magatama. Door dat te verzamelen, kun je het andere team lastig vallen. Zo heb je de mogelijkheid om zoiets als een Shade te kopen. Daarmee voorkom je dat je tegenstander aankopen met Magatama kan doen. Of je gebruikt het om Curses te kopen, waarmee je bijvoorbeeld de gezondheid van de tegenstander aantast. Je vecht dus niet direct tegen elkaar.

Wanneer je genoeg Magatama hebt verzameld in de game, dan speel je de Final Stand-waves vrij. Het is dan zaak om jouw lading aan vijanden eerder te verslaan dan de tegenstander en op die manier het geheel te winnen. De standalone-versie van de game moet op 19,99 euro gaan verschijnen op de PS4 en de PlayStation 5. Dat moet op 3 september gaan gebeuren.

Director’s Cut komt er aan

Daarvoor krijg je al de Director’s Cut van Ghost of Tsushima, die zowel op de PS4 als op de PlayStation 5 verschijnt. Deze komt op 20 augustus uit en brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Daarnaast krijg je ook een uitbreiding op het verhaal, waarbij je afreist naar een ander eiland, waar er nieuwe avonturen te beleven zijn.

[REVIEW] Ghost of Tsushima: Laatste grote exclusieve PS4-game

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen