Ontwerper uit Delft introduceert eerste AirTag accessoire voor je fiets

Apple Mark Hofman 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Met de AirTag is het mogelijk om je bezittingen snel te lokaliseren en terug te vinden. Apple biedt ook een aantal accessoires aan om dit zo makkelijk mogelijk te maken. Alleen pech voor de Nederlanders: een handige accessoire voor je fiets is er nog niet. Of toch wel?

Nederlander Nyckle Sijtsma, oprichter van het Delftse bedrijf New Things Lab, brengt hier namelijk verandering in. De ontwerper brengt een handige accessoire op de markt waarmee je de AirTag aan je fiets kunt monteren.

Nederlander introduceert AirTag-accessoire voor de fiets

De Bike Mount for Apple AirTag is een handige accessoire waarmee jij je tracker makkelijk aan je fiets hangt. Een product dat je misschien harder nodig hebt dan je in eerste instantie zou denken. Apple maakt het mogelijk je fiets ten alle tijden terug te kunnen vinden, maar komt niet met een mogelijkheid om hem ook echt aan die fiets te monteren. Dat viel Nyckle Sijtsma tijdens de keynote gelijk op en ging aan de slag.

AirTag Bike Mount
Zo monteer je de boel (Afbeelding: New Things Lab)

De accessoire zorgt ervoor dat jij je AirTag onder het zadel van je fiets kunt hangen. Het product is van dusdanig flexibel materiaal gemaakt dat deze op zadelstangen met een dikte tussen de 25mm en 32mm gemonteerd kan worden. Dat is overigens zo gepiept. Je plaatst je AirTag namelijk in de houder, klikt hem om de zadelstang heen en schroeft het hoesje dicht met twee schroefjes. Uiteraard moet de Bike Mount ook bestaan uit duurzaam materiaal, omdat deze constant in de buitenlucht staat. En met het weer in Nederland weet je het natuurlijk wel. Daarom is het goed om te weten dat de Bike Mount for Apple AirTag gemaakt is van materiaal genaamd Nylon PA12, waardoor jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Om je een goede indruk te geven van wat het product je precies te bieden heeft, legt Nyckle Sijtsma het in onderstaande video rustig voor je uit:

De AirTag Bike Mount tik je op de kop voor de prijs van €20.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen