Jelle van Es
Jelle van Es Games 4 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Ontwikkelaar bevestigt Call of Duty: Modern Warfare 2

De kans dat we dit jaar aan de slag kunnen gaan met Call of Duty: Modern Warfare 2 was eigenlijk al erg groot. Vanuit elke hoek van het internet kwam er geruchten over wat de nieuwe game moet gaan worden.

Zo zou Call of Duty: Modern Warfare 2 een direct vervolg worden op de reboot die alweer in 2019 uitkwam. Veel van de personages in die game komen terug. En de strijd zou te maken hebben met Columbiaanse drugskartels. En nu gooit de ontwikkelaar extra olie op het vuur.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt er aan

Sterker nog, door een tweet als deze de wereld in te gooien, bevestig je eigenlijk het bestaan van Call of Duty: Modern Warfare 2. De ontwikkelaar van de nieuwe game in de reeks is Infinity Ward. Die mag na Sledgehammer Games en Treyarch de taak van ontwikkelaar weer op zich nemen. Zij hebben voornamelijk moderne games gemaakt in de reeks, wat op zich wel een fijne afwisseling wordt op wat Vanguard nu is. Op Twitter plaatsten ze het volgende:

Stay Frosty is hierbij de quote die het meest opvalt. Het is een uitspraak die in veel games in de reeks wordt gedaan en daardoor is het min of meer het bewijs dat Call of Duty: Modern Warfare 2 er aankomt. De verwachting is dat het nieuwe deel dan ergens in oktober of november uitkomt. Overigens duurt het nog wel even voordat we er daadwerkelijk iets gaan zien.

Even wachten

Want meestal vindt de onthulling van het nieuwe deel in de reeks ergens in mei of juni plaats. Wat dat betreft duurt het nog wel even voordat we echt weten hoe de vork met Call of Duty: Modern Warfare 2 in de steel zit. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

De WD_BLACK D30 fixt het grootste probleem van je Xbox Series S

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontwikkelaar bevestigt Call of Duty: Modern Warfare 2
Sluiten