Smartwatch winnen? Wij geven de Oppo Watch 41mm weg!

Gadgets Jeroen Kraak 16 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Smart device merk Oppo heeft sinds kort haar eerste smartwatch op de markt. Wij mogen ‘m in samenwerking met Oppo Nederland weggeven.

Wie Oppo zegt, denkt natuurlijk aan smartphones. Dat is natuurlijk logisch aangezien het merk de afgelopen jaren hard aan de weg heeft getimmerd via haar telefoons. Nu gaat het verder en komt het ook met een eigen smartwatch.

Dit is de Oppo Watch 41mm

Als je de Oppo Watch ziet, valt meteen het bijzondere ontwerp op. Het gadget heeft een 1,6 inch AMOLED-scherm en 301ppi. Het moet zorgen voor een scherpe beeldkwaliteit en realistische kleuren. De gebogen achterkant laat je het scherm vanuit alle kanten goed zien.

Maar ook onder de motorkap heeft de een aantal bijzondere specs. Zo heeft het een Qualcomm Snapdragon Wear 3100 processor en een Ambiq Micro Apollo3 Wireless SoC. Die twee chips zorgen ervoor dat de smartwatch ontzettend snel en efficiënt schakelt.

De Oppo Watch heeft twee modi voor batterijduur. Natuurlijk is er de smartwatch-optie met alle toeters en bellen. Op een volle lading gaat die volgens de fabrikant 24 uur mee. Wil je alleen de tijd weten? In de energiebesparingsmodus gaat het horloge tot wel 14 dagen mee met een volle accu.

OPPO Watch 41mm side
De zijkant van de smartwatch. (Afbeelding: Oppo)

Wear OS

De Oppo Watch draait op Wear OS van Google. Dat betekent dat je via Google Play alle apps erop kunt zetten die je wil. Natuurlijk doet het device alles wat je van een smartwatch verwacht. Zo kun je onder andere via Google Pay betalen, heeft het natuurlijk een hartslagmeter en kun je al je sportactiviteiten tracken.

De Oppo Watch is er in een 41mm en 46mm variant. Deze uitvoeringen kosten respectievelijk 238 en 316 euro. De smartwatch is  in het zwart verkrijgbaar.

Jij kunt ‘m winnen

En nu het mooiste nieuws! Jij kun namelijk een Oppo Watch 41mm winnen. Veel hoef je er niet voor te doen. Volg Want en Oppo Nederland op Facebook of Instagram, like de post over de smartwatch en vertel ons onder het bericht waarom jij moet winnen. De winnaar kiezen we volgende week en krijgt van ons persoonlijk bericht.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen