Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Pathé geeft vandaag gratis popcorn weg (en zo maak je er gebruik van!)

Het is National Popcorn Day en dat houdt in dat je vandaag even het moment moet nemen om te genieten van een lekker bakje popcorn. En als je daar dan toch trek in hebt, kun je natuurlijk direct even gebruik maken van de toffe actie van Pathé.

De bioscoopketen geeft, in samenwerking met JIMMY’s, gratis popcorn weg. Jij kunt zelf snel een zakje claimen, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je dat precies doet. We leggen het je uit!

Pathé geeft gratis popcorn weg!

Een weggeefactie tijdens National Popcorn Day: vorig jaar in het leven geroepen, dit jaar opnieuw uitgevoerd. JIMMY’s en Pathé delen vandaag (19 januari 2021) gratis popcorn uit. Vorig jaar werden er maar liefst 33.0000 kleine Popcorn opgehaald in de Pathé-bioscopen tijdens de eerste editie van deze actie. Dit jaar kun je helaas niet naar de bioscoop komen om een zakje te claimen, maar dat wil niet zeggen dat je geen kans maakt.

Dit jaar geven Pathé en JIMMY’s een voucher weg die jij zelf kunt claimen. Met de voucher is het, wanneer de bioscopen de deuren weer openen, mogelijk om een popcorn te halen in de shop van Pathé. En of je dan voor zout, zoet of gemixt gaat maakt helemaal niets uit!

Pathé popcorn gratis
Gratis popcorn voor jou! (Afbeelding: Pathe)

Zo maak je er gebruik van

Het klinkt natuurlijk hartstikke leuk en het is dan ook een toffe actie van Pathé. Maar hoe kan jij je eigen voucher eigenlijk claimen? Het is hartstikke simpel:

Je krijgt vervolgens een e-mail van Pathé met je voucher als bijlage. Het is mogelijk om deze dan, wanneer de bioscopen open zijn, te claimen in de shop. Hou er overigens rekening mee dat de actie alleen op 19 januari 2021 geldig is. Je kunt vanaf 08:00 uur je voucher claimen en op=op. Je moet er dus snel bij zijn!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!