De 3 ideale Philips Hue lampen met korting voor in je huis

Deals Jeroen Kraak 6 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Als je jouw huis wil omtoveren tot een smart home, kun je bijna niet zonder slimme verlichting. Nu is het ‘t ideale moment om ermee te beginnen, of juist uit te breiden, want je scoort een aantal lampen van Philips Hue nu extra voordelig bij Amazon.

Philips Hue is misschien wel het beste merk als het gaat om slimme verlichting. De lampen werken naast de speciale Hue-app ook goed samen met de Apple Woning-app en Google Home. Toch is de verlichting vaak vrij prijzig, maar gelukkig is het nu bij Amazon flink goedkoper.

Philips Hue bij Amazon

Bij Amazon kun je zowat alles kopen. Ook voor slimme verlichting ben je daar bij het juiste adres. Wij hebben drie Philips Hue-producten op een rij gezet die je nu goedkoper scoort. Hier komen ze.

#1 Philips Hue ligthstrip basisset

Als je met Philips Hue gaat beginnen is een Bridge praktisch onmisbaar. Hiermee verbind je al jouw lampen waardoor ze makkelijk aan te sturen zijn. Die Bridge zit ook in deze basisset met eveneens een lightstrip.

Deze lightstrip kun je overal plakken waar je maar wil. Bij het raam of op de kast, het kan allemaal. Zo creëer je precies dat mooie licht op de plaats waar jij wil. Je hebt deze basisset nu voor 128,99 euro bij Amazon.

Philips Hue basisset
Een fijne set om mee te beginnen. (Afbeelding: Signify)

#2 White & Color Ambiance

Heb je al een Philips Hue starterset met onder andere de bridge? Dan is dit pakket wellicht jouw volgende uitbreiding. Hierin zitten vier lampen die tot 16 miljoen kleuren kunnen weergeven. Deze draai je makkelijk in je huidige lampen.

Amazon geeft op dit pakket nu ruim 40 euro korting. Dat betekent dat je nu 158,99 euro betaalt.

Philips Hue Amazon
Alle kleuren van de regenboog. (Afbeelding: Signify)

#3 Signe vloerlamp bij Amazon

De Philips Hue-lampen zijn er niet alleen om in je huidige aansluitingen te draaien. Het bedrijf maakt bijvoorbeeld ook deze Signe vloerlamp met een hoogte van 149 centimeter. Deze zet je bijvoorbeeld op de grond achter de bank neer waardoor je een prachtig kleurpalet krijgt.

De adviesprijs van de vloerlamp van zo’n 299 euro is vrij fors te noemen. Gelukkig scoor je ‘m nu met 46 procent korting bij Amazon. Daardoor kost die nu nog maar 161,99 euro.

Philips Hue Signe vloerlamp
Deze staat prachtig in je woonkamer. (Afbeelding: Amazon)

Zweedse woonmagnaat IKEA zoekt de concurrentie met Philips Hue

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen