Machtige Philips Hue-actie bij Bol: drie halen, twee betalen

Deals Mark Hofman 2 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Wie zijn huis een heerlijke, en vooral slimme, upgrade wil geven moet deze week bij Bol zijn. De magistrale lampen van Philips Hue zijn namelijk onderdeel van de Bol 3-daagse.

Simpel gezegd zorgt de actie ervoor dat jij je huis kan voorzien van een aardige hoeveelheid slimme lampen, zonder daar al te veel voor te betalen. Stop drie producten in je mandje en krijg het goedkoopste artikel gratis. Hoppa!

Bol stunt met Philips Hue-actie

Het lekkere aan de actie van Bol is dat je hem niet alleen kunt gebruiken voor slechts één type lamp. Door de combinatiemogelijkheden kun je ervoor kiezen om niet alleen je woonkamer, maar bijvoorbeeld ook je tuin een prettige upgrade te geven. Zolang je maar drie Philips Hue-artikelen op de kop tikt. Dat is de enige voorwaarde die ermee gepaard gaat.

Heb jij echter niet drie verschillende lampen nodig, maar kun je ook de handige accessoires van Philips Hue gebruiken? Geen zorgen, want ook deze producten zijn keihard in de aanbieding. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één binnenlamp, één buitenlamp en een slimme schakelaar aan te schaffen.

Philips Hue Calla
Meer sfeer in de tuin (Afbeelding: Signify)

We zeiden het al eerder, maar hou er wel echt rekening mee dat de actie alleen het goedkoopste Philips Hue-product gratis maakt.

Welke producten zijn onderdeel van de actie?

Het is een netenwerk, maar dat hebben we uiteraard graag voor jullie over. De volgende Philips Hue-producten zijn onderdeel van de actie op Bol en kunnen dus met elkaar gecombineerd worden:

We maken bij WANT gebruik van affiliate linkjes. Je kunt er uiteraard voor kiezen om de producten zelf bij Bol te kopen, maar door deze links krijgt onze een klein deel van het aankoopbedrag. Kost jou niets extra’s, helpt ons enorm.

Benieuwd naar welke gadgets je deze week nog meer goedkoop op de kop kunt tikken? Dennis heeft zijn best wederom gedaan om de lekkerste deals van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat op een rij te zetten. Je leest het hieronder:

De fijnste Aldi-, Kruidvat, Lidl- en Action-deals uit de folders van deze week!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen