Philips Hue is nu extra voordelig bij Bol.com

Deals Jeroen Kraak 27 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Met Philips Hue maak je van je huis simpel een Smart Home. De slimme verlichting zorgt ervoor dat je overal waar je maar wil precies de sfeer in huis krijgt zoals jij dat wil.

Wil je bijvoorbeeld in een spannende setting een film kijken, of heb je juist zin in een romantisch etentje met het perfecte licht? Je stelt de kleuren precies af zoals jij het wil.

Philips Hue nu extra voordelig bij Bol.com

Bol.com heeft nu de ideale aanbieding. Als je twee Philips Hue-producten koopt, krijg je de derde gratis. En dat is zeker interessant aangezien de producten van het merk normaal gesproken behoorlijk prijzig zijn. Ook heb je vaak aan één product niet genoeg. Met één lamp heb je bijvoorbeeld echt nog geen smart home.

Er zijn vrij veel verschillende producten die aan de actie meedoen bij Bol.com. Het is natuurlijk het makkelijkst om te beginnen met een starterset. Daarbij krijg je naast lampen ook een Bridge. Met dit apparaat verbind je al je Philips Hue-producten. Zo kun je heel simpel gehele scènes maken.

Maar als je die starterset hebt, kun je heel makkelijk je set uitbreiden. Dat kan met gewone lampen die je in je bestaande verlichting draait, maar ook met speciale tafellampen bij Bol.com.

Beveiliging

Maar lampen zijn niet het enige in het assortiment van Philips Hue. Sindskort heeft het ook een eigen beveiligingssysteem. Deze kun je wel combineren met je verlichting. Als er een ongenode gast is, kan de verlichting bijvoorbeeld opvallend gaan knipperen, zodat mensen dat buiten ook zien. Helaas zitten deze producten nog niet in de actie van Bol.com.

Philips Hue
Lampen (Afbeelding: Signify)

Om je huis te beveiligen verkoopt het bedrijf ook speciale camera’s en sensoren. Die zijn overigens ook gewoon verkrijgbaar via Bol.com. Ook daar heeft het bedrijf een extra starterkit voor.

Philips Hue komt met nieuwe producten voor je smart home

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen