Philips Hue lanceert in alle stilten een lading nieuwe lampen

Smart Home Jeroen Kraak 2 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Philips Hue heeft een aantal nieuwe lampen op de mark gebracht zonder het aan te kondigen. Wij nemen ze met je door.

Twee weken geleden kondigde Philips Hue nog een aantal nieuwe lampen aan. Het blijkt dat er nu nog meer producten bijkomen, maar de fabrikant heeft dit goed weten te verbergen.

Maar welke Hue-producten krijgen nu die update? Wij nemen het met je door.

Dit is de Philips Hue Pillar

Als eerste brengt Philips Hue een vernieuwde versie van de Pillar uit. Deze speciale spot hang je aan het plafond en vervolgens wijzen de lampen naar beneden. Deze hebben de speciale GU10-lampen, die Philips Hue pas op de markt bracht. Deze zorgen voor een helderheid van 400 lumen en hebben een levensduur van 25.000 uur.

Natuurlijk kun je, zoals je van Philips Hue gewend bent, zelf de temperatuur instellen. Dat kan tussen de 2.200 en 6.500 K, zodat je helder daglicht hebt, maar ‘s avonds juist kunt genieten van warmere kleuren.

Philips Hue heeft een aantal nieuwe lampen op de mark gebracht zonder het aan te kondigen. Wij nemen ze met je door.
(Afbeelding: Philips Hue)

Je hebt keuze uit twee modellen: een enkele en een dubbele spot. De enkele kost 89,99 euro, terwijl je voor de dubbele 159,99 euro betaalt. Daarnaast is er ook een uitbreiding beschikbaar die je 69,99 euro kost.

Philips Hue Runner

Philips Hue heeft ook de Runner vernieuwd. Dit model maakt gebruik van dezelfde GU10-lamp, die dezelfde lumen en kleurtemperatuur heeft als de Pillar.

Net zoals de Pillar is de Runner ook een spot voor aan het plafond. Toch is deze net wat anders. Waar de Pillar recht naar beneden wijst, kun je de Runner in verschillende posities zetten, waardoor deze flexibeler inzetbaar is.

Er zijn spots met één, twee en drie lampen beschikbaar. Als je ze alle drie op één plek richt, heb je zelfs 1200 lumen op een plaats. De enkele spot heb je voor 69,99 euro, de dubbele kost 159,99 euro en de versie met drie spots heeft een prijs van 219,99 euro.

Philips Hue lanceert stilletjes deze nieuwe lampen
(Afbeelding: Philips Hue)

Beide soorten zijn natuurlijk te verbinden met de Philips Hue Bridge, waardoor je ze heel makkelijk aanstuurt. Dat kan natuurlijk ook via Amazon Alexa, Google Home en de Apple Woning-app, zoals je van het bedrijf gewend bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen