PlayStation 2-legende binnenkort te spelen op Xbox Game Pass

Games Jelle van Es 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

De Xbox Game Pass heeft heel wat interessante titels in zijn catalogus en daar komen regelmatig nieuwe titels bij. Deze periode komen er weer een aantal games, waaronder een legendarische game die oorspronkelijk op de PlayStation 2 verscheen.

Het gaat hier om Final Fantasy X en X-2 HD Remaster. Games die oorspronkelijk dus op de PlayStation 2 verschenen, maar een aantal jaar geleden een mooie remaster kregen en binnenkort dus gratis is te spelen op de Xbox Game Pass.

PlayStation 2-klassieker en meer op de Xbox Game Pass

Naast de PlayStation 2-klassieker op de Xbox Game Pass in de vorm van Final Fantasy X en X-2 krijg je de aankomende tijd nog meer. Op Final Fantasy moet je overigens nog wel even wachten. Deze game is vanaf 13 mei beschikbaar. Mocht je gelijk vandaag op zoek zijn naar een nieuwe game, dan kun je losgaan met Dragon Quest Builders 2. Dat valt te lezen op het blog van Microsoft. Donderdag verschijnt er echter een interessantere titel. Dan is FIFA 21 voor nop te spelen, zoals je hier kunt lezen. Op diezelfde dag worden ook games als Steep en Outlast 2 aan de catalogus toegevoegd.

FIFA 21 is ook gratis (Afbeelding: Electronic Arts)

Een week later krijg je dus de voormalige PlayStation 2-legende in de vorm van Final Fantasy X en X-2 HD Remaster. Op 13 mei wordt de game bijgestaan door games als Just Cause 4: Reloaded en een andere klassieke game in de vorm van Psychonauts. Een lekkere nostalgische dag dus. Ben je meer iemand die houdt van online multiplayer-games? Dan is er op 13 mei nog een andere interessante release. Je kunt op die dag namelijk ook losgaan met Red Dead Online, de multiplayermodus van Red Dead Redemption 2. Deze is een tijdje geleden als stand-alone ervaring uitgebracht. Tot slot kunnen pc-bezitters op diezelfde dag nog aan de slag met Remnant: From the Ashes.

Ha-ha-ha

En als we het dan toch hebben over de PlayStation 2-legende die Final Fantasy X is, dan moeten we natuurlijk even terugblikken op de akward scene waarin Tidus op de meest vreemde manier lacht:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen