FIFA 21 is nu gratis te spelen (maar juich niet te vroeg)

Games Jelle van Es 3 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Mocht je tot de paar gamers behoren die nog geen FIFA 21 in huis heeft gehaald, dan is er nu goed nieuws. Vanaf deze week is de populaire voetbalgame min of meer gratis te spelen.

Want op 6 mei voegt Electronic Arts FIFA 21 toe tot de EA Play-catalogus. Wanneer je een actief abonnement hebt op de service, dan kun je de game zonder extra kosten binnen halen en lekker te spelen.

FIFA 21 gratis via EA Play

Dit FIFA 21-nieuws is vooral positief voor hen die bezitten over een Xbox. De kans is dan namelijk groot dat je een actief Xbox Game Pass-abonnement hebt. Met die service is het mogelijk om alle exclusieve games van Microsoft vanaf dag één binnen te halen en te spelen. Maar met dat abonnement heb je ook automatisch toegang tot EA Play, dat sinds de lancering van de Xbox Series X onderdeel is van de Xbox Game Pass. En op die manier voelt het toch wel een beetje alsof je de game vanaf deze week gratis binnen kan halen.

FIFA 21
FIFA 21 (Afbeelding: Electronic Arts)

Uiteraard is EA Play ook beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5, maar dan moet je er dus een specifiek abonnement op hebben. Maar ook dan kun je dus FIFA 21 min of meer gratis binnenhalen. Daarbij is het goed om te weten dat het om de volledige versie van de game gaat. Dat betekent dus dat je alle verschillende modi kunt spelen. Wanneer je een actief abonnement hebt op de service, dan krijg je bepaalde kortingen. Wanneer je FIFA-punten zou willen kopen voor de game, dan krijg je daar tien procent korting op. Verder krijg je aan het begin van elk seizoen een Seizoen-ERV-boost om je sneller naar de beloningen van niveau 30 te brengen.

Dit kun je doen

In FIFA 21 kun je natuurlijk aan de slag met FIFA Ultimate Team, maar er is natuurlijk meer te beleven in de game. Zo kun je voor het kampioenschap gaan met de modus Carrière of speel je op de straat in VOLTA FOOTBALL.

Zoveel kost een topteam in FIFA 21 en hoeveel tijd daarvoor nodig is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen