WhatsApp lanceert 6 gloednieuwe stickerpacks voor iOS en Android

Tech Wesley Akkerman 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

WhatsApp heeft uit het niets zes nieuwe stickerpacks gelanceerd voor alle gebruikers. Het maakt niet uit of je Android of iOS gebruikt. De stickerpacks dragen de titels Egg And Chup, Realistic Rabbit, Betakkuma 2, Square Cheese’s Daily Life, Woman Cactus en A Burdensome Pigeon Named Eagle.

WhatsApp-gebruikers op Android en iOS vinden de nieuwe stickerpacks in de stickerwinkel van de populaire communicatiedienst. Wil je de nieuwe stickers direct bekijken? Dat is geen probleem. Je tapt daarvoor op de emoji-knop. Vervolgens tap je onderin op de knop voor alle stickers die je gebruikt.

Nieuwe stickers voor WhatsApp

Als je de stickers geselecteerd hebt, dan zie je een plusteken in beeld staan. Daar tref je een volledige lijst met stickerpacks aan, die je nog niet geïnstalleerd hebt. De eerste zes packs met stickers zijn in dit geval de stickers uit de eerdergenoemde pakketten. Ook zie je daar een ‘new’-tag bij staan, voor de duidelijkheid.

Lijkt je één van die packs wel tof om te gebruiken? Dan kun je die naar je smartphone downloaden door op het pijltje te tappen. Wanneer het complete pakket eenmaal gedownload is (dat duurt gelukkig helemaal niet lang), dan tref je de nieuwe lading stickers aan bij je andere, eerder gebruikte stickers.

Nog meer stickers te downloaden

Onlangs bracht de populaire communicatiedienst al een lading andere stickers uit, om belangrijke dagen en soortgelijke bijzonderheden te vieren. Zo zijn er stickerpacks beschikbaar voor Earth Day 2021, de Ramadan en vinden we zelfs stickers die in het teken staan van dat belangrijke covid-19-vaccin.

WhatsApp fixt eindelijk grootste ergernis bij spraakberichten

Mocht je dit bericht op je smartphone lezen, dan kun je de WhatsApp stickerpacks ook via de onderstaande links bekijken. Dan hoef je ze ook niet handmatig op te zoeken en kun je ze ook meteen downloaden wanneer je ze tof vindt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

WABetaInfo

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen