Marvel presenteert nieuwe films in verrassende snoeiharde trailer

Films & Series Jeroen Kraak 4 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Marvel laat voor de eerste keer beelden zien van een aantal nieuwe films en series. Eindelijk is er meer nieuws en zien we wat van Eternals.

Het beloven drukke jaren voor Marvel te worden. Nadat de gehele line-up is uitgesteld vanwege het coronavirus komt alles weer op gang. Natuurlijk hebben we de eerste Marvel-series op Disney+ al gezien en kunnen we snel Black Widow kijken. Nu geeft Marvel ook alvast een blik op de toekomst.

Eternals vs. Nomadland

Een van de films waar we dit jaar het meest naar uitkijken is Eternals. De serie wordt geregisseerd door Chloé Zhao. Jawel, dat is ook de director achter Oscar-winnaar Nomadland. Van een kleine indiefilm gaat ze nu dus naar een enorme film toe. Hoewel het een wereld van verschil lijkt, zullen we volgens Marvel-baas Kevin Feige toch een aantal behoorlijke overeenkomsten zien in bijvoorbeeld het cameragebruik.

Hoewel de film vier weken na Shang-Chi uitkomt, heeft Marvel nog geen trailer vrijgegeven van de nieuwe serie. Toch zien we in een nieuwe video eindelijk de eerste beelden van de titel. Goed, het is bijna niets, maar dat is nog steeds iets. Kijk op 2:20 naar het fragment. Laten we hopen dat er snel meer naar buiten komt!

Nieuwe informatie over andere Marvel-titels

Maar natuurlijk is er nog veel meer nieuws. Twee films krijgen eindelijk een vervolg. Zo is er nieuws over Black Panther 2. De film heeft nu eindelijk een titel gekregen: Black Panther: Wakanda Forever. Er komt ook een serie over Wakanda. Ook Captain-Marvel 2 heeft nu een nieuwe naam. Deze zal je voortaan herkennen aan de titel The Marvels.

Maar het meest bijzondere aan de video bewaren voor het laatst. Die eer is weggelegd voor Stan Lee. Jawel, de Marvel-bedenker die helaas in 2018 is overleden zien we terug in de film. Hij introduceert de nieuwe superhelden in het MCU. Het is wat nostalgie zoals we uit de films kennen. Daarin had de grootste superheld van Marvel altijd een cameo. De video met alle info is hieronder te zien!

Marvel geeft ook alle aankomende releasedata vrij. Die zie je hier:

 • Black Widow – 9 juli 2021
 • Shang-Chi and the Legend of the ten Rings – 3 september 2021
 • Marvel Eternals – 5 november 2021
 • Spider-Man: No Way Home – 17 december 2021
 • Doctor Strange in the Multiverse of Madness – 25 maart 2022
 • Thor: Love and Thunder – 6 mei 2022
 • Black Panther: Wakanda Forever – 8 juli 2022
 • The Marvels – 11 november 2022
 • Antman and the Wasp: Quantumania – 17 februari 2023
 • Guardians of the Galaxy: Vol. 3 – 5 mei 2023
 • Fantastic Four – nog niet bekend

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen