Black Widow en Cruella komen rechtstreeks naar Disney+

Films & Series Jeroen Kraak 24 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor mensen die Black Widow en Cruella gewoon thuis willen kijken. De films komen meteen bij de release naar Disney+.

Black Widow en Cruella zijn twee van de grootste titels van Disney in 2021. We kennen allemaal het verhaal rond de film over de superheldin. Die titel kan onderhand in het Guiness Book of Records voor het aantal keer dat het uitgesteld is. Daar heeft Disney nu genoeg van want de Marvel-film krijgt een release op Disney+, meldt Variety.

Black Widow weer uitgesteld

Black Widow is nu opnieuw uitgesteld. De film is al tig keer verplaatst en nu zou de film te zien op 28 mei. Dat gaat echter weer niet door, want Disney+ heeft Black Widow verplaatst naar 9 juli. Toch lijkt er nu geen uitstel meer mogelijk, want de film komt niet alleen in de bioscoop, maar krijgt nu ook een release op Disney+.

Hetzelfde geldt ook voor Disney-film Cruella. Deze komt net zoals de superheldenfilm naast de bioscoop direct op streamingdienst Disney+. De film over de 101 Dalmatiërs schurk staat gepland voor 28 mei. Ook Pixar’s Luca komt meteen naar Disney+. In tegenstelling tot Black Widow en Cruella is deze voor abonnees geheel gratis. Daarmee is het dus vergelijkbaar met Soul dat in december zonder extra kosten werd uitgegeven.

Vip-toegang nodig

Wel moet je dus extra betalen als je Cruella en Black Widow meteen op Disney+ wil zien. Waarschijnlijk wordt dat even duur als Raya and the Last Dragon en eerder Mulan. Dat betekent dat je 21,99 euro moet betalen als je VIP-toegang tot de films wil hebben. Disney heeft echter nog geen prijs bekendgemaakt.

Het uitstellen van Black Widow heeft ook gevolgen voor andere Marvel-films. Zo wordt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschoven naar september. Gelukkig kun je in de tussentijd gewoon genieten van de Marvel-series The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Die laatste serie komt in de zomer naar Disney+.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen