PlayStation 4-knaller komt naar de PC: dit zijn de veelbelovende eerste beelden

Games Jelle van Es 15 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Er zijn de afgelopen jaren heel wat toffe games verschenen op de PlayStation 4. En de aankomende tijd komen er zeker nog heel wat toffe games uit. Er is echter ook goed nieuws voor pc-gamers.

Vorig jaar zagen we al hoe de PlayStation 4-topgame Horizon: Zero Dawn zijn weg vond naar de pc. En binnenkort komt daar met Days Gone een andere grote titel bij.

PlayStation 4-topper Days Gone komt naar de pc

Eerder dit jaar werd al duidelijk dat Sony het plan had om Days Gone van de PlayStation 4 over te zetten naar de pc, maar nu heeft het bedrijf het op zijn eigen blog bekend gemaakt. De game kwam oorspronkelijk uit in april 2019. En volgende maand kun je hem dus op de pc spelen. De game komt daar op 18 mei op uit en is dan te scoren via Steam en de Epic Games Store. Om alvast in de juiste sfeer te komen, is de onderstaande trailer een must-watch.

Days Gone vertelt het verhaal van Deacon St. John die in een apocalyptische wereld probeert te overleven. Op zijn motor rijdt hij door de omgeving en rekent hij af met zombie-achtige wezens en mensen die slechte plannen hebben. De game was op de PlayStation 4 zeer de moeite waard. Op de pc krijg je daarbovenop een aantal interessante functies. Zo ondersteunt de game 21:9 ultra-wide monitoren. Verder kun je natuurlijk aan de slag met de verschillende settings die je op de pc kunt instellen. Ook heb je daarbij de keuze om te spelen met een controller of met een muis en toetsenbord. Daarnaast is het goed om te weten dat je mooie plaatjes in de game kunt schieten met de photo modus.

Days Gone PlayStation 4 pc
De photo mode in de game

Lees de review

Twee jaar geleden gingen we aan de slag met Days Gone op de PlayStation 4 en dat beviel ons erg goed. De review van de game kun je hier lezen.

Days Gone Review: Weer een goede game voor de PS4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen