PlayStation 5 in huis? Scoor deze accessoires met kerst

Games Jelle van Es 20 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Hopelijk is het je inmiddels gelukt om een PlayStation 5 in huis te halen. Mocht je daarbij nog op zoek zijn naar de games die je echt moet spelen, dan kun je bij dit artikel terecht. Maar voor de perfecte beleving, is het handig om ook nog wat accessoires in huis te halen. Op die manier kun je nog beter genieten van al je games.

Het aanbod is groot en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dit zijn daarbij de must-haves om in huis te halen.

PlayStation 5-gadgets met kerst

3D Pulse Headset

In de categorie ‘ik heb hemzelf ook’ is de 3D Pulse Headset een goede tip. Ik heb de afgelopen jaren heel wat verschillende headsets getest. Maar deze headset is echt heel erg goed. Hij zit lekker op je hoofd, de batterij gaat lang mee, hij is met een USB-dongle makkelijk aan te sluiten en de geluidskwaliteit is dik in orde. Zeker wanneer je games speelt die goed gebruik maken van de speciale audio-mogelijkheden van de PlayStation 5 is het een feestje. Bovendien is hij in vergelijking met andere draadloze headsets behoorlijk goedkoop.

Scoor hem hier

3D Pulse headset
3D Pulse headset (Afbeelding: Sony)

Je tweede DualSense-controller

Bij aankoop van de PlayStation 5 heb je natuurlijk een DualSense-controller om je games mee te spelen. Maar wanneer je samen met vrienden los wil gaan, dan is het natuurlijk zaak om een tweede controller te halen. Er zijn inmiddels heel wat games die je samen kunt spelen op de spelcomputer. Hoewel FIFA 22 nog altijd onze favoriet blijft wanneer je samen wil gaan spelen. Ook heb je op deze manier altijd een volle controller bij de hand als de eerste per ongeluk zonder batterij zit.

Scoor hem hier

Oplaadstation

Je kunt een lege batterij voorkomen door gebruik te maken van een oplaadstation voor de PlayStation 5. Elke keer als je je spelcomputer niet gebruikt, leg je de controllers op het station. En als je ze dan weer gebruikt, dan is de kans groot dat ze gewoon volledig zijn opgeladen. Bovendien heb je op die manier een nette plek om je DualSense-controllers op te bergen. Dat is toch net iets fijner dan wanneer je ze laat rondslingeren.

Scoor hem hier

Gamers met PlayStation of Xbox vol verbazing door waanzinnige batterijtip
Oplaadstation (Afbeelding: Sony)

Wifi 6 router

Bij de aankoop van een PlayStation 5 denk je waarschijnlijk zelf al aan een tweede controller, een headset of een dikke televisie. Maar wellicht dat ook dit het moment is om een Wifi 6 router in huis te halen. De spelcomputer van Sony maakt in tegenstelling tot de Xbox Series X hier gebruik van. Op die manier kun je makkelijk een draadloze verbinding aangaan en games op hoge snelheid binnenhalen of online game zonder dat je last hebt van lag. Ook vele andere smartdevices die je in huis hebt zullen hiervan profiteren.

Scoor hem hier

WiFi 6 router (Afbeelding: Netgear)

PlayStation Plus

Tot slot is de kerst een mooi moment om een nieuw abonnement op PlayStation Plus af te sluiten. Daarmee kun je je favoriete games op de PlayStation 5 en 4 online spelen. Ook krijg je elke maand een paar games om gratis uit te proberen. Het is min of meer een must-have als je een fanatieke gamer bent. En ideaal dus om jezelf te trakteren tijdens deze kerstperiode.

Scoor hem hier

PlayStation Plus
Een PlayStation Plus jaarabonnement (Afbeelding: Sony)

Win de 3D Pulse headset en een DualSense-controller voor de PlayStation 5

En net als bij ons lijstje met toffe games die je voor de PlayStation 5 kunt scoren, hebben we ook nu weer een mooie give-away. Deze keer mogen we vanuit PlayStation een 3D Pulse Headset en een DualSense-controller weggeven. Op die manier heb je dus de perfecte gamervaring in huis. Wil je hier kans opmaken? Ga dan even naar onze Instagram-pagina en like die. Stuur vervolgens een printscreen daarvan naar [email protected]. Vergeet daarbij niet je adresgegevens achter te laten, zodat we de prijzen ook kunnen opsturen. Succes!

De beste PlayStation 5-games om met kerst te scoren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen