Zo scoor je de PlayStation 5 het goedkoopst tijdens Black Friday

Deals Jeroen Kraak 22 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Het kan je niet ontgaan zijn: het is Black Friday-week. De tijd waarin je veel producten met flinke kortingen kunt scoren. Dat geldt niet alleen voor televisies en kleding, maar ook voor de PlayStation 5.

Tijdens Black Friday stunten veel winkels met hun prijzen voor producten. De koopjesfeestdag die ooit ontstaan is in de Verenigde Staten heeft nu ook voet aan wal gekregen in Nederland. Zo is dit een van de beste tijden om de PlayStation 5 in huis te halen.

PlayStation 5 tijdens Black Friday

De PlayStation 5 was de afgelopen jaren niet aan te slepen. Om er een in huis te halen moest je dan ook geluk hebben. Logisch dat veel winkels geen korting gaven op de console. Gelukkig is dat nu allemaal anders en haal je ‘m met flinke korting in huis tijdens Black Friday, zodat je kunt genieten van topgames zoals Spider-Man 2 en God of War.

Er zijn verschillende aanbiedingen op dit moment voor de PlayStation 5, dus je doet er goed aan om voor jezelf te bedenken wat het belangrijkste voor je is. Zo zijn er nu een aantal bundels goedkoper waar een game bij zit.

De beste deals

Een van de beste games van het jaar, wat mij betreft, is Final Fantasy 15. Deze PlayStation 5 exclusive speelt echt heerlijk weg, en het mooie is dat je deze nu extra voordelig scoort bij Coolblue. Bij de winkel krijg je een PlayStation 5 Disc Edition met Final Fantasy XV voor 499 euro. Dat is een flinke Black Friday-korting, aangezien je voor deze twee samen normaal 619,99 euro moet neerleggen.

Ben je een echte voetbalfan? Dan kom je al vrij snel uit op een bundel van de PlayStation 5 in combinatie met EA Sports FC 24. Deze is zelfs nog net iets goedkoper dan de versie met Final Fantasy XV. Voor deze versie betaal je bij Bol namelijk maar 495 euro.

Zo scoor je de PlayStation 5 het goedkoopst tijdens Black Friday
Spider-Man en Wraith (Afbeelding: Insomniac Games)

Maar wat ons betreft is de beste deal voor een PlayStation 5 te vinden bij Mediamarkt. Daar scoor je een exemplaar met Spider-Man 2 voor 489 euro. Hierbij krijg je dus een van de beste games van het jaar. Aan deze Black Friday-deal raak je letterlijk verslingerd.

Nieuwste AirPods Pro vanwege Black Friday goedkoper op de kop te tikken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen