Nog altijd geen PlayStation 5? Coolblue geeft je een nieuwe kans

Games Jelle van Es 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De PlayStation 5 blies onlangs zijn eerste verjaardagskaars uit. Op het moment dat de spelcomputer op de markt kwam, dachten we dat we in de zomer van 2021 geen tekorten meer zouden hebben.

Maar dat bleek toch niet helemaal het geval te zijn. We bevinden ons inmiddels in het najaar van 2021 en nog altijd kun je een PlayStation 5 niet op een normale manier kopen. En daarom grijpen we elke kans waarop het wel mogelijk is.

PlayStation 5-loting bij Coolblue

Bij de ene online webshop wordt de voorraad PlayStation 5 gewoon online gegooid en moet je maar hopen dat je op tijd bent. De andere probeert er een extra slaatje uit te slaan. In zo’n geval wordt een PS5 gebundeld met allemaal randapparatuur en games. Dan kun je hem vaak net iets makkelijker kopen, maar merk je ook dat de verkoopprijs omhoog wordt gegooid. Bij Coolblue werken ze vaak met een loting en dat is ook nu weer het geval.

PlayStation 5 controller
PlayStation 5 controller (Afbeelding: Tamara Bitter / Unsplash)

Coolblue heeft een speciale pagina geopend, waardoor je de mogelijkheid hebt om mee te doen met de loting. Veel kans daarop heb je overigens niet. Volgens het bedrijf beschikken zij over 1800 exemplaren. En zij denken dat er zo’n 400.000 consumenten zijn die wel oren hebben naar de PlayStation 5. De kans dat je hem kunt kopen is dus klein. Maar niet geschoten is altijd mis.

Met accessoires

Om het voor eventuele doorverkopers allemaal iets minder interessant te maken, wordt de PlayStation 5 bij Coolblue met accessoires gekocht. Wat dat betreft ben je dus wel iets duurder uit. Maar alsnog betaal je waarschijnlijk minder dan dat je op Marktplaats zou doen. Sinds vanmiddag 12 uur is de inschrijving geopend en je kunt dat doen tot en met aankomende donderdag. Daarna krijg je een mail dat je bent geworden (of waarschijnlijk dus niet) en krijg je de mogelijkheid om de spelcomputer aan te schaffen.

PlayStation 5 bestaat een jaar: dit zijn de 5 beste games

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen