Hitserie The Boys krijgt nóg een spin-off en die komt sneller dan je denkt

Films & Series Jeroen Kraak 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

The Boys is misschien wel het grootste pareltje op Amazon Prime Video. Dat weet de streamingdienst ook en dus komt er nog een spin-off.

The Boys is een van de betere en volgens sommigen misschien wel de beste superheldenseries van het moment. In de serie zien we wat er gebeurt als superhelden een stelletje corrupte klootzakken zijn die alleen maar aan zichzelf denken. De makers hebben er dan ook geen moeite mee om stiekem de draak te steken met andere franchises. De serie zelf is binnenkort toe aan het derde seizoen, maar daar blijft het niet bij. Er zijn nu twee spin-offs in ontwikkeling.

Twee spin-offs in de maak

Van de eerste The Boys-spin-off weten we al het een en ander. Berichten daarover kwamen mee dan een half jaar geleden naar buiten. Deze gaat zich afspelen op een school voor superhelden waar de jonge ‘redders’ van de toekomst hun grenzen opzoeken om de beste contracten in de beste steden in de wacht proberen te slepen. In de serie zien we onder andere Lizze Broadway en Jazz Sinclair.

Toch blijft het niet bij die de ene, maakt The Boys-acteur Karl Urban bekend tijdens het CCXP 2021. Er komt nu ook een anthologie in het The Boys-universum. Deze is compleet anders, want in plaats van live-action is dit een animatieserie. Daarnaast vertelt de serie unieke op zichzelf staande verhalen die zich afspelen in het universum. Je kunt het dus een beetje vergelijken met de aanpak van Marvel. Met What If…? hebben zij natuurlijk ook een animatieserie in het MCU.

Dit is The Boys: Diabotical

The Boys: Diabolical, zoals de serie heet, komt eerder uit dan je wellicht verwacht. De show staat gepland voor de eerste helft van 2022 en kent totaal acht afleveringen. De schrijvers zijn Diabolical zijn niet de minsten. Amazon heeft onder andere Awkwafina (Shang-Chi) en Justin Roiland (Rick & Morty) gestrikt.

The Boys-maker geeft update en komt perverse Marvel-parodie

Het betekent dus dat er twee spin-offs in 2022 op Amazon Prime Video komen. Daarnaast is ook de verwachting dat het reguliere derde seizoen van de serie in 2022 naar de streamingdienst komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen