Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 12 mrt 2021

Meer details bekend over spin-off van Amazon-serie The Boys

The Boys is een van de populairste series van de afgelopen jaren. Er komt dan ook een spin-off aan. De eerste details zijn nu bekend.

Dat Amazon Prime Video graag een spin-off wil van de serie The Boys weten we al langer. Die moet gaan over Amerika’s enige school voor jongvolwassen superhelden. Natuurlijk wordt deze gerund door Vought International, het bedrijf achter de helden van The Boys.

Een spin-off van The Boys

De serie heeft nog geen naam en wordt beschreven als een oneerbiedige show voor volwassenen die het leven van de jonge superhelden verkent die hun grenzen opzoeken en op de proef stellen om de beste contracten in de beste steden in de wacht te slepen.

Dit vinden de internationale media van The Boys seizoen 2

Nu zijn ook de eerste namen van de acteurs in de serie bekend. Lizze Broadway krijgt de rol van Emma, een jonge superheldin. Recent speelde de actrice in The Rookie, Bones, Southland en Splitting Up Together.

Ook is er een rol voor Jaz Sinclair in de spin-off van The Boys. Zij speelt Marie, een andere superheldin. Haar ken je wellicht van de Chilling Adventures of Sabrina, de bekende serie op Netflix. Eerder schitterde ze onder andere in The Vampire Diaries, Easy en Rizzoli & Isles.

Oude bekenden

Net zoals The Boys wordt ook deze serie geproduceerd door Sony Pictures Television en Amazon Studios. Craig Rosenberg zal fungeren als showrunner en executive producer.

Natuurlijk is ook The Boys-makers Eric Kripke erbij. Hij zal als excutive producer betrokken zijn bij de nieuwe titel. Dat geldt eveneens voor andere de andere uitvoerend producenten Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver. Ook Gareth Ennis en Darick Robertson zijn terug. Zij maakten eerder de comics waarop de serie is gebaseerd.

The Boys is een enorme hit voor Amazon Prime Video. Nog voorafgaand aan het tweede seizoen bestelde Amazon Prime dan ook een derde. De show gaat over een groep superhelden, die alleen maar aan zichzelf denken. Een klein groepje mannen probeert de ware aard van de superhelden te laten zien. De serie scoort maar liefst een 8,7 op IMDb.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer details bekend over spin-off van Amazon-serie The Boys
Sluiten