PlayStation 5 te duur? Coolblue heeft de perfecte God of War-deal voor je!

Deals Jeroen Kraak 25 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De afgelopen jaren was het lastig om een PlayStation 5 te bemachtigen. Tussentijds verhoogde Sony zelfs de prijzen van de spelcomputer. Nu is die weer wat goedkoper bij Coolblue in combinatie met God of War Ragnarok.

De PlayStation 5 is een van de meest gewilde consoles van dit moment. Logisch ook, want samen met de Xbox Series X is het de beste spelcomputer die je op dit moment kunt kopen. Nu is die nog goedkoper bij Coolblue. Die laatste heeft alleen geen God of War Ragnarok.

De PlayStation 5 is er weer

Er was een tijd dat je de PlayStation 5 voor 499 euro kon scoren, tenminste als je geluk had. De console was continu niet verkrijgbaar. Kwam er toch een lading op de markt, dan was deze binnen een minuut weer foetsie, of moest je meedoen met een loting bij Coolblue.

Gelukkig liggen die tijden inmiddels achter ons. Nu koop je veel makkelijker een PlayStation 5 want er zijn er veel meer op voorraad. Toch is dat behoorlijk prijzig, want de prijs van de spelcomputer ligt inmiddels op 549 euro bij Coolblue.

Met dat bedrag ben je er nog niet, want je hebt er behalve een controller niets extra’s bij. Je hebt dus ook nog een game nodig. Je kunt natuurlijk kiezen voor PlayStation Plus Extra, maar dan mis je wel een van de beste games van het afgelopen jaar volgens mijn collega Mark Hofman: God of War Ragnarok. Zijn review lees je hier.

Dat is natuurlijk God of Wat Ragnarok. De PlayStation 5-game kwam vorig jaar uit en wist flink goede beoordelingen te scoren. Het is dus een ideale spel om jouw gameavonden mee te starten. Deze zit nu in de bundel bij de PS5 die je nu scoort bij Coolblue.

Fan van Fallout op Prime Video? Deze games krijgen ook films en series
(Afbeelding: Sony Interactive Entertainment) (Afbeelding: Sony Interactive Entertainment)

De ideale deal met God of War bij Coolblue

Normaal gesproken kost de PlayStation 5 dus 549 euro. Tel daarbij God of War Ragnarok erbij op en je komt op 619,99 euro uit. Toch kan het nu goedkoper bij Coolblue. Daar kun je een set met de game en console nu kopen voor 599 euro.

5 PlayStation 5 problemen die je op deze simpele manieren oplost

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen