PlayStation 5 kopen? Bij deze winkel moet je nu heel snel zijn!

Games Jeroen Kraak 20 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

De PlayStation 5 is een van de moeilijkste dingen op dit moment te kopen. Toch maak jij nu weer een goede kans.

Het is bijna onmogelijk om een PlayStation 5 te scoren. Bij winkels is de spelcomputer razendsnel uitverkocht en via Marktplaats wordt de console aangeboden tegen woekerprijzen. Toch is er nu weer een nieuwe kans om er een in huis te halen. Dit keer bij elektronicawinkel BCC.

Een nieuwe voorraad van de PlayStation 5

BCC krijgt een nieuwe voorraad van de PlayStation 5 binnen. Dat betekent dat jij er ook eindelijk een kan scoren. Het grote voordeel is dat de winkel dit doet via een loting, zodat iedereen evenveel kans maakt. Zo kunnen scalpers die de console later weer via platformen als Marktplaats met een hoge winst doorverkopen beter worden verdreven.

Toch is er wel een nadeel bij BCC, want je zult een geheel pakket moeten afnemen. Het is niet mogelijk om de PlayStation 5 los te bestellen. Je kunt kiezen uit twee opties. De eerste is een PS5, één extra controller en de games Ratchet & Clank en Spider-Man. De tweede optie ziet er hoofdzakelijk hetzelfde uit, maar daarin is de Spider-Man-game vervangen door Demon’s Souls. Goed, dat zijn natuurlijk allemaal prima games, maar het is natuurlijk altijd fijner als je zelf gewoon kunt kiezen welke accessoires en games je erbij wil.

5 must-have PlayStation 5 games die nog dit jaar verschijnen

Zo schrijf je jezelf in

Om kans te maken om een PlayStation 5 te kopen, moet je jezelf inschrijven op de site van de werkwinkel. Daarbij moet je oppassen, want dit kan maar tot vandaag (20 juli) 15:00 uur. Er is maar inschrijving per persoon, per adres en per e-mail nodig. Je moet overigens niet vergeten om je e-mailadres in een bevestigingsmail te bevestigen. De winnaars worden binnen vijf werkdagen bekendgemaakt.

Kun je nu geen PlayStation via BCC scoren, treur dan niet te lang. Er komen via verschillende sites regelmatig nieuwe exemplaren beschikbaar. Een van de winkels die de meeste voorraad krijgt is Bol.com. Via die site kun je jezelf makkelijk inschrijven om op de hoogte te blijven van nieuwe voorraden. Dat doe je via deze link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen