Slecht nieuws voor uitslapers: PlayStation 5 was vanochtend te koop

Games Jelle van Es 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

De PlayStation 5 is en blijft één van de meest gewilde objecten van dit moment. Elke keer dat er een nieuwe voorraad is, zorgt dat voor een stroom aan bezoekers. En vanochtend was hij te koop.

En mocht je hebben uitgeslapen, dan is de kans groot dat je een kans hebt gemist. Want vanochtend was de PlayStation 5 even te koop bij Bol.com. En zoals gewoonlijk was die binnen een paar minuten uitverkocht.

PlayStation 5 in no-time uitverkocht

Mocht je hem gemist hebben, dan kun je alsnog de pagina van Bol.com in de gaten houden. Er is namelijk een kans dat iemand die de PlayStation 5 heeft gekocht die bestelling schrapt. Of dat de betaalgegevens niet goed zijn gegaan en hij daarom terug komt in de voorraad. Echter is de kans daarop gewoon erg klein en lijkt het er op dat je een kans hebt gemist. En als je wel op tijd was: we hopen met je mee dat je straks een mail krijgt dat de bestelling onderweg is en je morgen los kunt gaan.

Het is niet bekend hoe groot de voorraad van deze lading PlayStation 5 was. Als we kijken op een populair Twitter-account zoals hier boven, dan zien we op het moment van schrijven dat zo’n 1600 deelnemers de poll hebben ingevuld. 42 procent daarvan geeft op het moment van schrijven aan dat het gelukt is om een nieuwe spelcomputer aan te schaffen. Dat komt dus neer op iets meer dan 700 mensen die het gelukt is. Daarmee krijg je dus het idee dat er een redelijke voorraad was.

Nieuwe kans

De volgende kans lijkt te liggen bij Coolblue. Zij hebben aangegeven dat hun nieuwe lading via een lotingsysteem gaat lopen. Op die manier hoef je niet om de vijf seconden refreshen, maar neem je het op tegen duizenden anderen die ook een PlayStation 5 willen scoren.

Bij deze webshop kun je de PlayStation 5 snel weer bestellen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen