Bij deze webshop kun je de PlayStation 5 snel weer bestellen

Games Jelle van Es 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Eerlijk is eerlijk, we hebben vaker geroepen dat er voorraden aankomen voor de PlayStation 5. En ja, je kunt ze soms kopen, maar echt veel is er niet bij.

Onlangs waren er een paar exemplaren van de PlayStation 5 te koop bij Nedgame en ook bij de buitenlandse varianten van Amazon hebben we wat aanbiedingen voorbij zien komen. Maar nu lijkt het er op dat je bij Coolblue daadwerkelijk een goede kans maakt.

Nieuwe voorraad PlayStation 5 in aantocht

En net zoals bij de eerste voorraad bij Coolblue, die rond Sinterklaas werd vrijgegeven, wordt er ook nu weer met een lotingsysteem gewerkt. De kans dat je daarbij daadwerkelijk een PlayStation 5 kan kopen, blijft klein. De vorige keer dat er met een lotingsysteem werd gewerkt waren er veel meer deelnemers dan beschikbare spelcomputers. Het voordeel is dat je niet de hele tijd op een website hoeft te refreshen, die vervolgens toch niet werkt omdat tienduizenden gamers dat tegelijkertijd gaan doen.

Tegelijkertijd is er ook een beetje hoop. Want het zouden niet tientallen exemplaren van de PlayStation 5 zijn die beschikbaar wordt gesteld. Op Twitter wordt er gesproken over een voorraad van zo’n 2000 exemplaren. Als er dan 100.000 mensen meedoen aan zo’n loting, dan blijft de kans klein, maar minder klein wanneer er 200 exemplaren beschikbaar zouden zijn. Dat heeft een stukje kansberekening mij op school geleerd.

Lukt het je om hem te scoren

Mocht het je uiteindelijk lukken om de PlayStation 5 via deze weg te scoren, dan hebben we een aantal handige tip-artikelen. Met dit artikel lees je bijvoorbeeld hoe je de notificaties aanpast en hieronder nog een andere tip.

Je PS5-games zijn mooier door deze settings aan te passen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!