Deze PlayStation 5-topgame ziet er ook op de PS4 fantastisch uit

Games Jelle van Es 16 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je wilt genieten van alle toeters en bellen in games, dan doe je er natuurlijk verstandig aan om een PlayStation 5 of Xbox Series X in huis te halen. Maar veel games worden ook nog op de ‘oude’ spelcomputers als de PlayStation 4 en de Xbox One uitgegeven.

Dat geldt ook voor Horizon: Forbidden West. Een game die vooral wordt gezien als een titel die je op de PlayStation 5 haalt. Maar vanaf het begin af aan was ook duidelijk gemaakt dat de game op de PS4 zou gaan verschijnen. We wisten alleen nog niet hoe die game er op dat platform uitziet.

PlayStation 5-topper ook te spelen op PS4

En nu hebben we de eerste beelden van Horizon: Forbidden West die niet van de PlayStation 5 afkomen. In dit geval mag je genieten van een paar screenshots die afkomstig zijn van de PS4-versie van de game. Het liefst hadden we ook bewegend beeld gezien. Want niet elke game die wordt ‘teruggeschroefd’ blijkt een goede framerate te hebben. Nu is het wel het voordeel dat de vorige game ook op de PS4 verscheen en daar echt op schitterde. Wat dat betreft heb ik er wel wat vertrouwen in dat het goed gaat komen met de game. De eerste beelden werden via Twitter gedeeld.

Komt er snel aan

Gelukkig hoeven we ook niet meer al te lang te wachten op de game. Horizon: Forbidden West staat voor zowel de PlayStation 5 als de PS4 gepland voor 18 februari 2022. En het lijkt dan ook gelijk één van de toppers van het jaar te gaan worden. Zero Dawn, de voorloper op de game, was in elk geval één van de beste games voor de ‘oude’ PlayStation en is nog altijd dik de moeite waard. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

PlayStation-gamers opgelet: Sony heeft een heerlijk cadeau voor je!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen