PlayStation 5 in het wit niet jouw smaak? We hebben goed nieuws!

Games Jelle van Es 13 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De PlayStation 5 is een waanzinnig fijne spelcomputer, waar je met plezier heel wat uurtjes mee los kan gaan. Maar wellicht is niet iedereen fan van de witte kleur.

Eerder zagen we al dat Sony wel iets meer kleur wilde geven aan de PlayStation 5-familie met controllers in een andere kleur. En daar komen straks nog wat opties bij. Maar interessanter is dat je straks covers krijgt.

PlayStation 5 krijgt eindelijk covers

Op het PlayStation Blog heeft Sony laten weten dat je straks voor je PlayStation 5 een aparte cover kan kopen en op die manier je spelcomputer van een nieuwe look te voorzien. Er zijn straks vijf kleuren om uit te kiezen. Het gaat om Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple. Volgens Sony zijn de covers makkelijk te plaatsen op je spelcomputer en maakt het niet uit of je de spelcomputer met of zonder disc hebt. Dus als je echt verlangt naar een roze monster in je huiskamer, dan kun je die vanaf januari halen. Althans, als het goed is. Bij de markten waar de covers komen, wordt Nederland op dit moment nog niet genoemd.

Naast de nieuwe covers, kun je ook een paar nieuwe gekleurde controllers scoren voor je PlayStation 5. Het gaat dan om Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple. Eerder werden al de kleuren Cosmic Red en Midnight Black uitgebracht. Dus voor elke cover kleur, heb je dus ook een passende DualSense-controller. Deze nieuwe controllers moeten vanaf januari bij verschillende retailers beschikbaar zijn. Maar Sony gaat ze eerst via hun eigen webshop verkopen.

PlayStation 5 covers
De diverse covers en controllers (Afbeelding: Sony)

Nu nog de voorraden

Hoe leuk het ook is dat er covers komen voor de PlayStation 5 en je nieuwe kleuren voor de DualSense-controller kan kopen, zou het fijn zijn als er eindelijk iets gedaan wordt aan de voorraden. Vanochtend werden er een paar exemplaren verkocht, maar die vlogen al weer snel over de toonbank.

PlayStation 5 kopen? Vandaag geeft Sony zelf je de kans

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen