Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jan 2020

PlayStation Plus Games februari onthuld met drie fijne titels

Deze week opende Microsoft het bal der bekendmaking van de gratis games. Zij hadden een line-up die je eigenlijk gelijk over kan slaan. Vandaag maakt Sony de PlayStation Plus Games februari-line up bekend. En daar zien we gelukkig wel twee toffe games. En als een bonus krijg je ook nog een derde game voor de PlayStation VR er bij. Tijd dus voor een overzicht.

PlayStation Plus Games februari: Bioshock: The Collection

Bioshock is zonder twijfel één van mijn favoriete games van de vorige generatie. Destijds toen het eerste deel op de Xbox 360 uitkwam, was het echt een verademing hoe goed een combinatie tussen RPG-, shooter en verhaal-elementen goed bij elkaar aansloten. Het tweede deel was vooral meer van hetzelfde en tot slot had je nog Bioshock Infinite, die op zijn eigen manier veel bracht. Nu kun je al deze games op de PlayStation 4 spelen via een actief PlayStation Plus-abonnement. Met name het laatste deel is daarbij nog echt goed de moeite waard. De games zijn voorzien van een 1080p-resolutie en krijgen alle dlc.

Bioshock (Bron: 2K Games)

De Sims 4

De tweede PlayStation Plus-game van deze maand is De Sims 4. Het idee van deze titel is eigenlijk sinds het eerste deel hetzelfde gebleven. In de game heb je de mogelijkheid om je eigen Sim aan te maken en daarmee een leven op te bouwen. Daarbij is het hebben van een baan belangrijk, maar wil je net zo graag gewoon gelukkig zijn. Als de game je bevalt, dan kun je vervolgens aan de slag met de miljard uitbreidingen die er voor beschikbaar zijn. De game wordt mede toegevoegd, omdat de serie in februari twintig jaar bestaat.

De Sims 4 (Bron: Electronic Arts)

Firewall Zero Hour

Deze maand krijgen we ook een derde game in de PlayStation Plus-line up. Het gaat om de game Firewall Zero Hour, waarvoor je een PlayStation VR-headset nodig hebt om te spelen. Het is een tactische shooter die je in teams van vier speelt en het dan in de multiplayer tegen elkaar opneemt.

Firewall Zero Hour (Bron: PlayStation)

De nieuwe games zijn beschikbaar van 4 februari tot en met 2 maart. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van januari binnenhalen.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games februari onthuld met drie fijne titels
Sluiten