PlayStation Plus games oktober: je nieuwe gratis games op een rij

Games Jelle van Es 30 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is vandaag de laatste dag van september en dat betekent dus dat het vanaf morgen de nieuwe maand is. Met die nieuwe maand hebben we nu de PlayStation Plus games oktober-line up op een rij.

Zoals je gewend bent krijg je elke maand een aantal nieuwe games bij je actieve abonnement. Dat is ook zo bij de PlayStation Plus games oktober-line up. Er staan drie nieuwe titels op het programma en die zetten we graag even op een rij.

PlayStation Plus games oktober-line up

PlayStation 5: Hell Let Loose

We beginnen dit PlayStation Plus games oktober-line up overzicht met de game Hell Let Loose, die op de PlayStation 5 is te spelen. De game kwam eerder deze zomer uit op de pc en werd daar redelijk goed ontvangen. De game komt nu uit op de spelcomputer en dus gelijk gratis te scoren. Het is een multiplayer-game die je meeneemt naar de Tweede Wereldoorlog. Je speelt gevechten in teams van vijftig tegen elkaar en het is zaak om tactisch te werk te gaan. Er zijn 14 speelbare rollen in de game, waardoor er genoeg is te beleven.

Hell Let Loose (Afbeelding: Team 17)

PlayStation Plus games oktober-line PlayStation 4: PGA Tour 2K21

Heb je een PlayStation 4? Dan zijn er deze maand twee games in de PlayStation Plus games oktober-line up om mee los te gaan. De eerste is PGA Tour 2K21. Zo’n typische game die je bij de lancering hebt gemist, omdat golfspellen over het algemeen niet heel erg populair zijn. Maar vergis je niet: dit is een heerlijke game om vele uren in te steken. Lekker op de bank zitten, beetje achterover leunen en de bal richting de hole meppen. Er zijn vele verschillende banen om op los te gaan.

PGA Tour 2K21 PlayStation Plus games oktober
PGA Tour 2K21 (Afbeelding: 2K Games)

Mortal Kombat X

De derde en laatste game in de PlayStation Plus games oktober-line is Mortal Kombat X. Het is een uitstekende vechtgame, waar je een grote hoeveelheid aan personages hebt om mee los te gaan en een mooi verhaal beleeft. Toch voelt deze game een beetje matig aan. Het is namelijk al een titel uit 2015, terwijl we sinds die tijd al deel elf hebben gekregen. Wat dat betreft is deze titel een beetje een geval van mosterd na de maaltijd en alleen tof als je echt een tijd geen vechtgame heb gespeeld.

Mortal Kombat X (Afbeelding: Netherrealm Studios)

De games in de PlayStation Plus games oktober-line zijn vanaf 5 oktober te spelen. Tot die dag kun je de games van vorige maand scoren.

PlayStation Plus Games september brengt twee absolute toppers gratis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!