PlayStation Plus Games september brengt twee absolute toppers gratis

Games Jelle van Es 2 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Elke maand krijgen we bij aan actief PlayStation Plus-abonnement een aantal gratis games. De laatste tijd zien we daarbij één game voor de PlayStation 5 en twee voor de PlayStation 4.

Dat is bij de PlayStation Plus Games september line up ook het geval. En daarbij zien we deze twee maand twee absolute toppers, die je met veel plezier kunt gaan spelen. Tijd voor een maandelijks overzicht.

PlayStation Plus Games september

Overcooked: All You Can Eat! voor de PlayStation 5

We beginnen het PlayStation Plus Games september overzicht met een game voor de PlayStation 5: Overcooked: All You Can Eat! Dit is een game die de eerste twee games in de reeks samen met diverse extras bij elkaar brengt. Op die manier kun je meer dan honderd levels gaan proberen. En dat doe je dan samen. Dat kan online, maar het is eigenlijk beter om het samen op de bank te doen en daar de chaos te ervaren. Het is daarbij zaak om goed samen te werken om op die manier maaltijden te bereiden voor de klanten in het restaurant. Maar daarbij krijg je te maken met vele verschillende uitdagingen die het koken tot een kleine nachtmerrie maakt.

Overcooked 2
Overcooked 2 (Afbeelding: Team 17)

Predator: Hunting Grounds

Dan de twee games voor de PlayStation 4 in dit PlayStation Plus Games september overzicht. We beginnen daarbij met de mindere game in de vorm van Predator: Hunting Grounds. Het is een zogenaamde asymetrische shooter, waarbij vier spelers het op moeten tegen de Predator. Deze beschikt over bepaalde vaardigheden die hem sterker maakt. Maar door goed samen te werken kun je hem verslaan. Of je bent juist de Predator en zorgt er voor dat je de tegenstanders langzaam maar zeker verslaat en zo de winnaar bent.

Predator: Hunting Grounds
Predator: Hunting Grounds (Afbeelding: IllFonic)

Hitman 2

De laatste game in dit PlayStation Plus Games september overzicht is net als Overcooked een absolute topgame. Hitman 2 is al een tijdje uit en daarom is de kans redelijk groot dat je hem al in huis hebt. Maar mocht je hem gemist hebben, dan kun je je opmaken op een heerlijke titel met vele levels, waarbij je telkens de opdracht krijgt om een paar doelwitten uit te schakelen. En het is dan het beste om de moord op een ongeluk te laten lijken, zodat jij sneaky het slagveld kunt verlaten. Met alle verschillende uitbreidingen is dit een game die goed is voor vele uren speelplezier. En als hij dan bevalt, dan kun je daarna doorgaan met Hitman 3.

Hitman 2
Hitman 2 (Afbeelding: IO Interactive)

De nieuwe games voor PlayStation Plus zijn vanaf 7 september beschikbaar. Tot die tijd kun je nog de games van vorige maand binnenhalen. Dat zijn titels als Tennis World Tour 2, Hunter’s Arena: Legends en Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen