PlayStation Plus: vier games om in maart gratis binnen te halen

Games Jelle van Es 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De maand februari zit er bijna op. En dat betekent dat we met een nieuwe maand ook weer nieuwe gratis games kunnen binnenhalen. Althans, wanneer je een actief abonnement hebt op PlayStation Plus.

Deze maand krijgen gamers die een PlayStation Plus-abonnement hebben maar liefst vier games om uit te proberen. Het zijn niet de allergrootste knallers die we op de service hebben gezien, maar zeker de moeite waard. Op het PlayStation Blog zijn de games onthuld.

Gratis games met PlayStation Plus

Tijd voor een overzicht.

Ark: Survival Evolved

De eerste PlayStation Plus-game die je deze maand gratis kan binnenhalen is Ark: Survival Evolved op de PlayStation 4. Het is een grote online game, waar je moet proberen te overleven. Je komt terecht op een mysterieus eiland en komt er al snel achter dat er vreselijk gevaarlijke dino’s rondbanjeren. Het is aan de speler om de omgeving te gebruiken om voorwerpen te maken en daarmee langzaam maar zeker sterkere vijanden te verslaan.

Team Sonic Racing

Ben je niet van de keiharde actie? Dan is Team Sonic Racing wellicht iets meer voor jou. Deze Mario Kart-achtige game voor de PlayStation 4 geeft je de mogelijkheid om met Sonic en zijn vrienden in een arcade-racer los te gaan. De game is in je eentje te spelen, maar er zijn ook diverse mogelijkheden om samen met vrienden op de bank los te gaan of gebruik te maken van de multiplayer-mogelijkheden. Onderweg zijn er diverse powerups te vinden om je tegenstanders te dwarsbommen.

PlayStation Plus
Team Sonic Racing (Afbeelding: Sega)

Ghost of Tsushima: Legends

Ghost of Tsushima: Legends is een standalone uitbreiding op het geniale Ghost of Tsushima. Deze game die via PlayStation Plus dus gratis is te scoren, is zowel op de PlayStation 4 als de PlayStation 5 te spelen. Het is een online multiplayer titel die je coöperatief speelt. Je kiest uit één van de vier beschikbare classes, gaat een connectie maken met je vrienden online en neemt het dan op tegen verschillende vijanden in diverse modi. Of je gaat het juist tegen elkaar opnemen in een twee tegen twee modus.

Ghostrunner

De laatste game die je we bij een actief PlayStation Plus-abonnement kan halen is Ghostrunner. Deze game is alleen te spelen op de PlayStation 5. Mocht je die nog niet hebben, dan is het wel mogelijk de game alvast te redeemen, maar het daadwerkelijk spelen kan dus alleen op de PS5. Het is een actiegame, waarbij een enkele hit er voor kan zorgen dat je het loodje legt. Het is een game met een hoog tempo.

De nieuwe games voor PlayStation Plus zijn vanaf 1 maart binnen te halen. Tot die tijd kun je nog de games van vorige maand nog binnenhalen.

PlayStation Plus: deze vermakelijke games kun je in februari gratis binnenhalen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen