PlayStation Plus: deze vermakelijke games kun je in februari gratis binnenhalen

Games Jelle van Es 27 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Zoals je gewend bent, krijg je met een actief PlayStation Plus-abonnement elke maand een aantal nieuwe games. Deze maand is het een line up die vooral interessant is wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 5.

Want als je een PlayStation 5 hebt, dan krijg je met deze PlayStation Plus-line up van februari drie games. En het is die PS5-titel die wat mij betreft het meest interessant is. Tijd dus voor een overzicht.

PlayStation Plus games februari 2022

PlayStation Plus februari
De nieuwe games (Afbeelding: PlayStation)

EA Sports UFC 4

We trappen het overzicht af met de game EA Sports UFC 4 die voor de PlayStation 4 beschikbaar is. De game geeft je de mogelijkheid om een lekker potje te vechten. Daarbij heb je de mogelijkheid om je eigen vechtersbaas aan te maken en daarmee plaats te nemen in de Octagon om voor een paar goede knockouts uit te delen. Of natuurlijk voor het grondgevecht gaan en via een submission de winst af te dwingen. Ook krijg je de mogelijkheid om met vele vechters uit het echt los te gaan. De impact van de klappen die je uitdeelt is daarbij één van de sterkste punten.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure

De tweede game binnen de PlayStation Plus-line up van deze maand is Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure. Deze game is nog maar een tijdje geleden uitgebracht en is de heruitgave van een uitbreiding op Borderlands 2. Maar dan als een losstaand avontuur. Het is ideaal als de voorbereiding op Tiny Tina’s Wonderlands, die over een paar maanden uitkomt. In deze game ga je met één van de zes beschikbare Vault Hunters aan de slag en moet je diverse gevechten zien te overleven, terwijl je op zoek bent naar goede loot. De game is ideaal om samen te spelen, wat nu dus extra makkelijk is, omdat je hem met een actief abonnement gratis kunt binnenhalen.

Planet Coaster: Console Edition voor de PS5 via PlayStation Plus

De laatste game in de PlayStation Plus-line up van februari is Planet Coaster: Console Edition. Deze kun je alleen binnenhalen op de PlayStation 5 en geeft je de mogelijkheid om het pretpark van je dromen te bouwen. Het is daarbij mogelijk om alles zelf in te richten, maar ook kun je gebruik maken van meer dan 700 ‘pre-made’ objects om je park te vullen. Het is zaak om je gasten enthousiast te houden en er voor te zorgen dat zij genoeg geld uitgeven, zodat jij weer in nieuwe dingen kan investeren.

De nieuwe PlayStation Plus-games van februari zijn vanaf 1 februari binnen te halen. Tot die kun je nog de games van januari binnenhalen.

Deze PlayStation-games zijn in januari 2022 gratis te spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen