Deze PlayStation-games zijn in januari 2022 gratis te spelen

Games Mark Hofman 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Mensen met een PlayStation Plus-abonnement kunnen ook in januari van 2022 weer gratis games verwachten. Vorige week lekte al een uit welke games dat eventueel zouden zijn, maar nu is het officieel.

Vanaf 4 januari 2022 kun je met de volgende drie titels aan de slag voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5.

Gratis PlayStation-games in januari

PlayStation Plus biedt abonnees in de maand januari toegang tot de volgende drie titels: Deep Rock Galactic, Dirt 5 en Persona 5: Strikers. Drie heerlijke titels die je vanaf 4 januari 2022 kunt downloaden en dus ook kunt spelen.

Die laatste titel is een heerlijke spin-off van de populaire franchise. Strikers speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen van Persona 5 af en is een heerlijke beat-’em-up game voor iedereen die volop heeft genoten van het spel. Daarbij is er ook een fantastische verhaallijn in deze game te vinden, waarbij The Phantom Thieves weer bij elkaar komen.

Dirt 5 is een racegame waar het hart van menig Rally-fan sneller van gaat kloppen. Je vliegt over een aantal zeer uitdagende banen, met een aantal ontzettend toffe wagens en moet een aantal lastige uitdagingen zien te voltooien. Het spel ziet er ontzettend goed uit en speelt heerlijk weg. Gezien de prijs van €0 dus zeker weten de moeite waard!

Het laatste spel dat je kunt spelen is Deep Rock Galactic. Deze game werd voor het eerst uitgebracht op Windows PC en Xbox One in 2020 en is voor het eerst nu als PlayStation-Plus game binnen te halen. Het gaat om een co-op shooter die spelers de rol van geïrriteerde ruimtedwergen geven. Ze werken voor een intergalactisch mijnbedrijf en moeten mineraal-rijke asteroïden ontdekken om geld te verdienen. Alleen is dat niet heel erg makkelijk.

De bovenstaande drie games zijn vanaf 4 januari 2022 tot 1 februari 2022 te downloaden voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

De huidige gratis games

Op moment van schrijven staan de PlayStation Plus-games van december nog online. Deze maand kun je gratis aan de slag gaan met Godfall: Challenger Edition, Mortal Shell en LEGO DC Super-Villans. Mensen met een PlayStation VR kunnen aan de slag met The Walking Dead: Saints & Sinners, Until You Fall en Firesprite’s The Presistence.

PlayStation Plus: deze drie toffe games zijn gratis in december

Alle bovenstaande titels zijn nog tot en met 3 januari 2022 te downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen