Mark Hofman
Mark Hofman Games 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 Xbox Game Pass titels zijn vanaf morgen niet meer te spelen

De Xbox Game Pass is een fantastische deal. Voor €12,99 per maand krijg je toegang tot een arsenaal aan fantastische titels die je vrijwel direct kunt spelen. Al loop je wel het risico dat je favoriete game op een bepaald moment niet meer beschikbaar is.

Waar er maandelijks nieuwe games op de populaire dienst verschijnen, verdwijnen er helaas ook bepaalde games. Met het verlies van Destiny 2 eerder deze maand is het nu tijd voor nog eens vijf titels om te vertrekken.

Xbox Game Pass: 5 games die verdwijnen

Het is morgen de laatste dag van het jaar 2021. Een jaar dat op het gebied van de Xbox Game Pass als zeer succesvol de boeken in gaat. Zo kregen gamers afgelopen jaar maar liefst 6300 dollar aan games via het populaire platform. Iets dat ervoor zorgt dat het abonnement van €12,99 voor de Ultimate variant een absolute no-brainer geworden is. Al hebben we ook zeker afscheid moeten nemen van een aantal heerlijke spellen. Zo ook op de valreep van het jaar 2021.

eFootball 2022 FIFA 22
eFootball 2022 (Afbeelding: Konami)

De volgende vijf Xbox Game Pass titels verdwijnen op 31 december 2021:

  • eFootball PES 2021 Season Update Standard Edition
  • Yakuza Kiwami
  • Yakuza Kiwami 2
  • PUBG: Battleground
  • Yakuza O

Wie nog aan de slag wil gaan met de bovenstaande titels moet dus even een nachtje doorhalen, want vanaf morgen zijn ze niet meer te spelen. Uiteraard komen er wel een aantal nieuwe games voor in de plaats. Zo verwachten we voor het jaar 2022 ook weer een hoop prettige titels op de Xbox Game Pass te verwelkomen.

Een geweldige deal

De Xbox Game Pass is een geweldige deal. Na een paar maanden een Xbox Series S in huis te hebben met het abonnement kan ik bijna niet meer zonder. En het mooie van het hele verhaal? Met twee nieuwe titels zijn mijn kosten voor het jaar 2021 al dubbel en dwars gelijk gespeeld. Zo betaal ik sinds twee maanden voor de dienst, wat omgerekend een bedrag van €26 is. Daar heb ik inmiddels al games al Forza Horizon 5 en Halo Infinite voor teruggekregen. Ideaal, dus!

Xbox Game Pass krijgt must-have waar je normaal voor zou betalen

Meer weten over het platform? Check dan zeker even het bovenstaande artikel of deze pagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!