Xbox Game Pass krijgt must-have waar je normaal voor zou betalen

Games Jelle van Es 13 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Elke keer als ik iets schrijf over Xbox Game Pass, dan word ik daar gewoon blij van. Het is zo’n fijne service, waarmee je als gamer toegang krijgt tot veel nieuwe toffe games.

Zo kon je vorige week genieten van Halo Infinite op Xbox Game Pass en kreeg je ook nog eens de mogelijkheid om Stardew Valley uit te proberen. En het feest is nog lang niet klaar. Volgend jaar krijg je een nieuwe must-have.

Must-have voor de Xbox Game Pass

Want de makers van Sniper Elite 5 hebben bekendgemaakt dat hun game uitkomt op Xbox Game Pass. En dat vanaf de lancering van de game. Dat kun je lezen op het blog van Microsoft. Daar laat de ontwikkelaar weten dat de game vanaf de eerste dag beschikbaar gaat zijn op de service. Dat hebben ze waarschijnlijk gedaan omdat ze een zak met geld van Microsoft hebben gekregen. Dat heeft dan weer te maken met het feit dat Sniper Elite 4 het heel erg goed heeft gedaan op de service. Daarom is het voor hen logisch dat het vervolg ook op deze manier wordt uitgebracht.

Sniper Elite 5
Sniper Elite 5 (Afbeelding: Rebellion)

In Sniper Elite 5 reis je af naar Frankrijk in 1944. Het is daags voordat D-Day begint en het is aan jou om als sniper het de Nazi’s lastig te maken. Op een sneaky wijze is het zaak om de vijand te verzwakken. Je schakelt op een stille wijze vijanden uit, je saboteert installaties en geeft zo de geallieerden de mogelijkheid om hun aanval uit te voeren. Dat doe je elke keer in een grote open omgeving, waar je meerdere wegen kunt afleggen om bij je doel te komen. Zo’n beetje elk deel in de reeks is tof om te spelen. Zeker als je er via Xbox Game Pass niks voor hoeft te betalen.

Mooi meegenomen

Wat dat betreft is Sniper Elite 5 dus mooi meegenomen op Xbox Game Pass. De game heeft nog geen datum gekregen. Hij staat gepland voor ergens in 2022. Als wij een gokje mogen wagen, dan denken we dat hij in mei uitkomt.

PlayStation lijkt eindelijk antwoord te hebben op Xbox Game Pass

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen