PlayStation Plus en Xbox Live Gold: dit zijn de gratis games van augustus

Games Jeroen Kraak 29 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Er komt een nieuwe maand aan en dus krijg je op PlayStation Plus en Xbox Gold weer de kans om nieuwe gratis games te spelen. Dit zijn ze!

Je hebt PlayStation Plus en Xbox Live Gold nodig om online te kunnen spelen op de twee consoles. Je betaalt een vast bedrag per maand of jaar voor de service. Het voordeel daarnaast is dat je elke maand gratis games krijgt die je kunt spelen zolang je een abonnement hebt. In augustus komen er weer nieuwe naar het platform.

Gratis games op PlayStation Plus

Laten we beginnen met de PlayStation Plus-games van augustus. Van 3 tot en met 5 augustus kunnen gamers de volgende spellen gratis toevoegen aan hun library. Het gaat om Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville en Tennis World Tour 2. PlayStation 5 bezitters kunnen een voor de console geperfectioneerde Hunter’s Arena: Legends claimen terwijl de PS4 bezitters een versie voor hun console kunnen krijgen.

Het zijn inderdaad niet de meest grote titels die het afgelopen jaar op PlayStation Plus zijn verschenen, maar je moet een gegeven paard natuurlijk niet in de bek kijken. Zeker omdat er tijdens andere maanden een betere oogst was.

Gratis Xbox Live Gold games

Van PlayStation Plus gaan we naar Xbox Live Gold toe. Daar hebben de gebruikers wat meer geluk. De leden kunnen Darksiders 3 downloaden. Bovendien is het mogelijk om van 16 augustus tot 15 september Yooka-Laylee toe te voegen. Die game is van dezelfde makers als Banjo-Kazooie. Ook komt Microsoft met twee Xbox 360-games: Lost Planet 3 en Garou: Mark of the Wolves.

Heb je nog geen PlayStation Plus of Xbox Live Gold? Dan kun je de service aanschaffen via de shop op jouw console. Ook is het mogelijk om bij webshops als Bol.com een kaart voor een maand of een jaar te scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen