Voor échte kakkers: een app die toont waar jij en je vrienden naar de wc zijn geweest

Malou van Oosterhoud 25 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Eens in de zoveel tijd komen we een app tegen die zo anders is dat we er wel over moeten schrijven. Dit keer de ‘Places I’ve Pooped’-app. Met deze poep-app kun je bijhouden waar je, uhm, hebt gepoept.

Google Maps voor poepen

Het klinkt wat vreemd, maar stiekem zien wij wel wat in deze poep-app. Nadat je de app hebt gedownload kun je drukken op de knop ‘bombs away’. Op deze manier geef je aan dat je op die plek naar het toilet bent geweest. Daarna kun je je gedachtes daarover noteren. Bijvoorbeeld je laatste hersenspinsel of je plan voor world domination.

Zodra je je laatste meesterplan hebt ingetypt, wordt er een speld geplaatst. Zo weet je voor altijd waar je een grote boodschap hebt gedaan (dit kan over de gehele wereld). Maar dat is nog niet alles. De app is ook sociaal! Zo kunnen jouw vrienden ook laten weten waar zij naar het toilet zijn geweest en hun verhaal delen. Beetje plat, wel geestig. Wij vinden deze app de shit!

Poep-app

Mocht deze app je aanspreken, dan kun je ‘m hier downloaden voor Android en hier voor iOS. In beide stores is-ie gratis. Hier alvast een onderwerp voor je ‘poop thoughts‘: Moet de wc-rol nou voor of achterlangs afrollen? Voor lastige vragen des levens kun je ook de Hound-app gebruiken. Die heeft op elke vraag een antwoord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen