Jelle van Es
Jelle van Es Games 30 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Pokémon-kaarten liefhebbers kunnen nu Eevee-evoluties verzamelen

Mocht je een liefhebber zijn van Pokémon-kaarten, dan weet je waarschijnlijk wel dat je sinds vorige week aan de slag kon gaan met de Trading Card Game (TCG) uitbreiding Sword & Shield—Evolving Skies. Deze biedt veel nieuwe mogelijkheden.

Je kunt de TCG-uitbreiding Sword & Shield—Evolving Skies aanschaffen omdat je daadwerkelijk plezier beleeft aan het spel. Maar het is natuurlijk ook leuk omdat je een verzamelaar bent van Pokémon-kaarten. Wellicht omdat die later of vandaag al zelfs veel waard zijn.

Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Evolving Skies is er

Met de Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Evolving Skies is het mogelijk om je verzameling uit te breiden. Het meest interessante daarbij zijn de verschillende Eevee-evoluties die in het spel worden gebracht. Een aantal van de Eevee-evoluties hebben Battle Styles, zoals Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Rapid Strike Sylveon VMAX en Single Strike Umbreon VMAX. Daarnaast kun je aan de slag met nieuwe beesten van het Dragon-type. Denk daarbij aan Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX, die hun opwachting maken in de Sword & Shield-serie.

(Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

De Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Evolving Skies komen met verschillende booster packs, speciale collecties en twee versies van de Trainer Box. In totaal zijn er 15 VMAX-varianten, 18 V-varianten, 33 Full-art V-varianten en 24 Trainer-kaarten. Daarnaast zijn er nog 5 full-art Supporter-kaarten en een speciale Special Energy-kaart. Kortom, er zit heel wat in.

Onze ervaring

Wij hebben zelf een paar boosterpakjes van de Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Evolving Skies uitgepakt. In een vijftal pakjes was de Glaceon V het meest interessant. Een kaart die ook met mooie art komt. Mocht je een speler zijn van Sword en Shield op de Nintendo Switch, dan kun je bij de Game Mania een code krijgen bij aanschaf om daarmee in de game een Gigantamax Duraludon kunt gaan tegenkomen. Wil je meer lezen over de kaarten? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

(Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

Dit zijn de 10 zeldzaamste en duurste Pokémon kaarten ooit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!