Pornhub komt met serie interactieve seksspeeltjes

Tech Jelle van Es 23 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Pornhub, een naam die je vast wel eens eerder hebt gehoord (wellicht van dit artikel), heeft een mooie aankondiging gedaan. Althans, als jij open staat voor interactieve sexspeeltjes. Als dat het geval is, dan is het mooi om te horen dat zij een serie aan speeltjes hebt gepresenteerd om jou een handje te helpen.

Pornhub en de foute opmerkingen in deze post

Het is moeilijk om in een bericht als deze dubbelzinnige opmerkingen te voorkomen, dus bij voorbaat excuses. Met de serie aan speeltjes moet het makkelijker zijn om aan je trekken te komen. In de uitgebreide bibliotheek aan interactieve video’s, een link die ik zojuist met het risico om mijn baan te verliezen heb moeten openen, kun je jouw speeltjes koppelen en zo de ervaring naar een groter hoogtepunt te brengen.

Althans dat is de bedoeling. De serie bestaat uit speeltjes met mooie name als de Virtual Rabbit, Virtual Blowbot Turbo Stroker en de Virtual Blowbot Stroker. Ik denk dat het redelijk voor zich spreekt waar welk speeltje toe in staat is.

Pornhub virtual sex toys

Als je eenmaal de juiste toy hebt, kun je die koppelen aan Pornhub en wordt de actie in de video vertaald naar de huiskamer. Of de keuken. Of de badkamer. Of op de wasmachine. Of ergens waar de loodgieter vaak komt.

Ook kun je twee apparaten via de Feel Connect app aan elkaar koppelen en zo bijvoorbeeld op afstand aan de slag gaan met je geliefde. Of de buurvrouw. Of de strenge meester. Of andermaal de loodgieter.

Prijzig

Prijzig zijn de toys wel. De Virtual Rabbit heeft een prijs van 135 euro, de Virtual Blowbot Turbo Stroker gaat je 330 dollar kosten (een link en Nederlandse prijs hebben we niet) en tot slot heb je de simpelere Virtual Blowbot Stroker voor 135 euro.

Je zou als het goed is de toys via Pornhub zelf kunnen kopen, naast de bovenstaande links, maar het lukt mij niet om op werk zonder gezeik te krijgen te zoeken waar de link precies staat. En een zoekfunctie op internactive sextoys in combinatie met Pornhub levert gek genoeg niet de link op die ik zou willen. Dus als je geïnteresseerd bent, succes met zoeken! Houd je het toch liever bij ‘nette’ gadgets? Check dan onze AliExpress-lijstjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen