PS4-topgame God of War is vanaf vandaag mooier op de PS5

Games Jelle van Es 2 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De PS4 is een verdomd fijne spelcomputer waar we ruim zeven jaar plezier aan hebben beleefd. Hopelijk gaat dat straks ook gelden met de PS5. Veel games zijn er nog niet op dat platform, maar gelukkig kun je wel makkelijk wat klassiekers spelen, zoals God of War.

God of War op de PS5 is onderdeel van de PlayStation Plus Collection. Dat betekent dat wanneer je een actief abonnement hebt, je deze game gratis kan binnenhalen op de PlayStation 5. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, dan is vandaag een mooie dag om dat alsnog te doen.

God of War mooier op de PS5

Want vandaag komt er een speciale PS5-patch uit voor God of War. En met deze patch worden er geen nieuwe dingen aan de game toegevoegd of fouten uit de game gehaald. Nee, deze patch is er puur om gebruik te maken van alle toeters en bellen die op de nieuwe spelcomputer zitten. Het gaat om de zogenaamde Enhanced Performance Experience en moet ergens vandaag uitkomen. Daarmee kun je gebruik maken van een hogere framerate op 60 FPS, is er een 4K Checkerboard Resolution en maakt de game gebruik van 2160p. Uiteraard is de patch gratis en kun je zodoende nog meer van de game genieten buiten de laadtijden die an sich al sneller zijn. Hieronder de tweet waarin het nieuws werd gedeeld.

Topgame nog beter

Nu was God of War op zichzelf dus al een absolute topper, die geldt als één van de beste games op de PS4 en de toptitel uit 2018. Mocht je willen weten wat wij van de game vinden, dan kun je hier onze review lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen