10 rare maar handige badkamer gadgets die je echt wilt hebben

Tech Dennis Mons 19 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Onze woonkamer staat ongetwijfeld vol met handige apparaatjes, maar we zouden bijna vergeten dat je met enige gemak en een beetje budget de badkamer ook van veel gemakken kan worden voorzien. Zo ook met deze handige, en soms bizarre gadgets.

‘Hey Siri of Alexa kan je lampen aanzetten?’ In de woonkamer is het heel gewoon, maar in de badkamer is het voor velen nog altijd een kraan of douche, een spiegel en een plankje en nul gadgets. Wellicht weten je te overtuigen met deze apparaatjes.

Gadgets in je badkamer: makkelijk en… bizar?

We doken even in de wereld van de badkamer waar je zeker gadgets voor kunt vinden die het leven vergemakkelijken. Hier zijn tien voorbeelden waar we blij van worden.

#1 De Loogun om … dingen weg te spoelen

De pleeborstel is wel wat achterhaald, stelt ook Loogun. Zij opteren voor een apparaat dat dankzij een spuit enig schrobben tot het verleden laat horen. Je gebruikt gewoon de Loogun en met 4 X AA-batterijen gaat deze, naar verluidt, 9 maanden mee. Dit waterpistool voor je plee kost zo’n 50 euro.

#2 Diedeltje spelen tijdens de boodschap

Ooit de film Big gezien? Hierin speelt acteur Tom Hanks een deuntje op een ‘step on piano’ in een speelgoedwinkel. Dat kan je nu ook thuis doen terwijl je zit te ontspannen. Wellicht is er ook een markt voor op OnlyFans. Wie weet? De Big Mouth Potty Piano is voor nog geen 30 euro te vinden op Amazon.

gadgets badkamer
Altijd een goed moment voor een duentje. (Afbeelding: Amazon)

#3 Scheerplezier in de badkamer: Philips OneBlade

Het komt ons iets te vaak voor de we onze waffel openhalen met het ouderwetse scheermesje. Dat is bij de OneBlade zeker niet het geval (we hebben het geprobeerd en het is fantastisch). Het kleine trillende mesje gaat zo’n 4 maanden mee en scheert je zowel droog als nat bijzonder glad. Er zitten ook opzetstukjes bij zodat je je baard of snor kan trimmen of andere regionen bij kunt werken. Absolute aanrader.

Philips, gadgets, badkamer
Werkt als een malle. (Afbeelding: Philips)

#4 Voor héle luie mannen: een urinoir-…ding

Klaarblijkelijk vinden sommige mannen een urinoir een groot gemis. En in plaats van even de bril omhoog te doen, is een bizarre uitvinding beter? Zo geschiedde de Main Drain, een verstelbare pisbak, want dat is het. Toegegeven: het project kwam niet van de grond, maar we weten zeker dat een van jullie handig genoeg is om dit alsnog te maken.

#5 Lampjes in de plee zijn ook gadgets

Mocht je tijdens je slaapwandeling moeite hebben om een lichtknop te vinden, dan is IllumiBowl dé oplossing. Deze RGB-verlichting ín je toiletpot gaat automatisch aan als je erboven hangt. Kies vooral rood zodat het net is alsof je plast op de krochten van de Upside Down in Stranger Things. Of zo. Kost je slecht zo’n 17 euro.

#6 Spiegelverwamer van Speedheat in je badkamer

Dit is verre van nieuw maar lost wel een irritant probleem op: beslagen spiegels. Het is enorm irritant om te moeten scheren of je make-up te doen als je amper ziet waar je bent, laat staan wie je bent. Speedheat heeft daar een oplossing voor gevonden, maar we durven niet helemaal te vragen wat zoiets kost.

#7 Het summum qua gadgets: een wasbakaquarium

Het bovenstaande woord is al te magisch voor woorden. Er is namelijk de mogelijkheid om je wasbak te veranderen in een aquarium. Absoluut prachtig, en kost je slechts 4500 euro. Snazzy.

badkamer, gadgets
Blub! (Afbeelding: Bonanza)

#8 Knapperige warme handdoeken voor een stevig prijsje

Towel Spa lost een enorm probleem op: handdoeken die niet warm genoeg zijn. Met de handdoekverwarmer behoort dat tot de verleden tijd. Je waant je net in een hotel dank deze oven voor je handdoek(?). Kost ook geen drol trouwens: slechts 250 euro met 95 euro importkosten… We hangen de handdoek wel over de verwarming.

gadgets, badkamer
Knapperende handdoeken (Afbeelding: TowelSpa)

#9 Sponsmicrofoon en blèren in de badkamer!

Oké er zit geen stekker aan, is niet verbonden met Bluetooth, maar aangezien we vaak zingen onder de douche: toch wel een must-have. Deze spons is niets meer dan een spons, maar in de vorm van een mic. Dus knallen op een maandagochtend met een vage cover van Rick Astley’s ‘Never gonna Give You Up‘ onder de douche. Voor een paar euro te vinden op Alibaba.

#10 De Föhn der Föhns in de badkamer

Als er één merk is dat een expert is op het gebied van zuigen en blazen dat is het Dyson wel. Zo getuige ook de ontzettend kleine maar stijlvolle Dyson Supersonic in Vinca Blauw of Rosé. Het feit dat dit al gemarket wordt met kekke naampjes voor een föhn zegt genoeg.

Hoe dan ook: de Dyson is absoluut een apart soort sieraad in de badkamer en heeft opzetstukken van FlyAway. Het won zelfs de Marie Claire Prix D’Excellence de la Beauté Award. Klinkt dat duur? Dat is duur: te koop voor slechts 479 euro.

Met andere woorden: er zijn veel makkelijke scheerapparaten, een rare plastrechter en RGB voor op de plee voor de badkamer. Mocht je meer badkamergadgets willen? Hier wat tips.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen