Jelle van Es
Jelle van Es Games 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Koop Rainbow Six Extraction en laat twee vrienden gratis meespelen

Rainbow Six Siege is één van de grootste successen die Ubisoft de laatste jaren heeft gehad. Met probeert daar met Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction op voor te borduren.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is ontstaan uit een modus van Siege, maar zal heel anders gaan spelen. Het is een game die vooral draait om een coöperatieve samenwerking en daarom is het goed dat je bij aankoop van de game je vrienden kunt uitnodigen om de game samen met jou te spelen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction gratis samenspelen

Want wanneer Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction wordt uitgebracht, dan komt het met een cross-play Buddy Pass-systeem. Daarmee heb je de mogelijkheid om twee van je vrienden uit te nodigen en dan de game samen te spelen. Er zit wel een klein addertje onder het gras. Want zo’n uitnodiging geeft je de mogelijkheid om je vriend of vriendin er twee weken toegang tot te geven. Wanneer die tijd verlopen is, dan moet die persoon alsnog de game kopen om er verder mee te gaan. De voortgang die je dan hebt geboekt, behoud je wel.

Rainbow Six Extraction
De game in actie (Afbeelding: Ubisoft)

Bijkomend voordeel is dat Rainbow Six Extraction voor een relatief vriendelijke prijs wordt uitgebracht. Ubisoft kiest er voor om hem een prijs van 49,99 euro mee te geven. Op de pc is het zelfs 39,99 euro. Dus als je hem echt heel erg leuk vindt, dan kun je hem dus voor een iets lagere prijs scoren. Dat is dan wel weer zo fijn. Ook heeft de uitgever bekendgemaakt dat de game op 20 januari uitkomt. Hij is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

Over de game

In Rainbow Six Extraction sluiten spelers zich aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans tegen te gaan, en stellen ze met één tot drie spelers een squad samen van bekende Operators uit Rainbow Six Siege. Voor het eerst boeken spelers ook vooruitgang via een aangepast levelsysteem voor elk van deze 18 operators individueel, waardoor ze op verschillende nieuwe manieren progressie boeken. Naarmate spelers een hoger niveau bereiken, ontgrendelen ze ook permanent nieuwe containment-zones, operators, customization-items, nieuwe REACT-technologie, hogere moeilijkheidsgraden, en meer. Uitgerust met meer dan 65 wapens, 10 Rainbow Six Siege-technologieën en 15 exclusieve REACT-technologieën, zijn de Operators aangepast om de buitenaardse dreiging zo goed mogelijk het hoofd te bieden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!